tiistai 23. helmikuuta 2016

Kristus johdattaa totuuteen.

Rakas Lähimmäiseni, oletko kuullut tällaisen sanonnan: "Luulo ei ole tiedon väärtti!" Minä olen nähnyt sen elämässäni, että luulo tekee ihmisen sairaaksi. Kuinka onnellista olikaan, kun sain tutustua Jeesukseen Kristukseen, joka on tie, totuus ja elämä. Joh.14:6. Jeesus sanoo meille: "Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani ja te tulette tuntemaan totuuden ja totuus on tekevä teidät vapaiksi." Joh. 8: 31-32.

Lapsuuden kokemukseni, etten kelvannut kenellekään, minusta ei ollut mihinkään, nosti väsyneelle kotiäidille saman luulon, etten kelpaa. Jeesus näki tuskani ja lähetti lähettiläänsä viereeni linja-autoon johdattamaan minut Vapahtajan veripesuun. Sain syntini ja kelpaamattomuuteni anteeksi ja tulin tuntemaan totuuden: Jumala rakastaa jokaista luotuaan! Jeesus etsii kaikkia työn uuvuttamia veripesuun, vapauteen!

"Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään, vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa. Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille." Joh. 16:13-14.

"Touuden Henki, johda sinä meitä etsiessämme valkeuden teitä. Työtämme ohjaa, meitä älä heitä, tietomme siunaa. Kaikessa näytä käsiala Luojan, mahtavan viisaan kaiken hyvän suojan. Kristuksen luokse, rakkauden tuojan, johdata meidät. Kristus sä tiemme, valo sydäntemme, toivomme ainut, pyhä totuutemme. Armosi, Jeesus, anna valoksemme, uudista meidät. Anna nyt, Kristus,valos meille hohtaa, anna sen meitä Isän kotiin johtaa. Jos mikä murhe meitä täällä kohtaa, voittamaan auta." Virsi 484.

Tänä aamuna, 23.2.2016, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: