tiistai 13. syyskuuta 2016

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua."

Rakas Lähimmäiseni, yksi ihmeellisimmistä Jumalan lupauksista aannetaan meille Psalmissa 91, Korkeimman suojelus: jakeet 9-12:

"Sinun turvasi on Herra, sinun kotisi on Korkeimman suojassa. Onnettomuus ei sinuun iske, mikään vitsaus ei uhkaa sinun majaasi. Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen."

Tänä aamuna tuo Psalmin lupaus on totta minun elämäsäni. Sydän on täynnä kiitosta ja saan ihmetellen ylistää Kaikivaltasta Jumalaa hänen varjeluksestaan! Kiitos, rakas Taivaallinen Isäni! 

Eilen kipsi otettiin pois vasemmasta kädestäni. Käsi on täysin terve, eikä kipua enää ole! Sitä ei järki käsitä. Kaksi viikkoa sitten minä, 82 vuotias mummo, lensin kotini kolmannelta portaalta alas sementtikiveykseen. Luulin loppuni tulleen ja huusin Isälle: "Isä, nyt minä tulen". Mutta Isä lähetti enkelinsä! Ei ollut vielä aika lähteä. Oli vielä tehtävä tässä ajassa. 92 kilon painollanii vasen ranteeni iskeytyi laattaan ja vasen lonkkani toiseen laattaan. Kipu oli kova, mutta yksikään ranteen pienistä luista ei särkynyt, eikä tarvittu lonkkaleikkausta. Tuli vain iso mustelma.Ole ylistetty, Iankaikkinen Isäni!

Sinunkin turvasi on Herra, rakas Lähimmäiseni. Kiitetään häntä hänen ihmeellisestä varjeluksestaan!
Tänä aamuna, 13.9.2016. rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hei, Mummi!
Minäkin kiitän ja iloitsen siitä, kuinka ihmeellinen varjelus ja suojelus tuossa kaatumisessa oli mukana.
Hän antoi enkeleilleen käskyn varjella Mummia!

Me blogisi lukijat olemme eläneet kanssasi tämän kaatumisen kaikki vaiheet
siitä alun järkytyksestä tämän aamun suureen huojennukseen. Nyt kiitämme yhdessä.

Siunattua päivää, rakas Mummi!
-Päivi

mummi kirjoitti...

Rakas Päivi, Kiitos mukanaolosta ja kiitos rykouksista. Isä siunaa kaikkia rukoilijoita ja kaikkia, jotka ovat lähellä Jeesusta! OLe turvallisella mielellä! Mummi.