sunnuntai 11. syyskuuta 2016

"Jeesus antaa elämän."

Rakas Lähimmäiseni, tämän lepopäivän otsikko on: "Jeesus antaa elämän." Luukas 7: 11-16: "Pian tämän jälkeen Jeesus lähti Nainin kaupunkiin, ja hänen kanssaan kulki opetuslapset ja suuri joukko ihmisiä. Kun hän oli jo lähellä kaupungin porttia, siellä kannettiin kuollutta, leskiäidin ainoaa poikaa, ja äidin mukana oli runsaasti kaupungin väkeä. Naisen nähdessään Hänen kävi häntä sääliksi ja hän sanoi: "Älä itke." Hän meni paarien viereen ja kosketti niitä, ja kantajat pysähtyivät. Hän sanoi: "Nuorukainen, minäsanon sinlle: nouse!"
Silloin kuollut nousi istumaan ja alkoi puhua, ja Jeesus antoi hänet äidille. Kaikki joutuivat pelon valtaan ja ylistivät Jumalaa sanoen: Meidän keskuuteemme on ilmestynyt suuri profeetta. Jumala on tullut kensansa avuksi.!

Rakas Lähimmäiseni, tänään Jeesus elää Pyhän Hengen kanssa meidän omiensa sydämessä. Hän on lähempänå kuin lähin puhelin. Hän on valmis meitä auttamaan. Sen vuoksi Fil. 4:6-7 on meille elintärkeä kehoitus. Kokeillaanpa sitä tänäänkin!!

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne Kristuksessa Jeesuksessa."

Jumalan rauha olkoon meidän kaikkien kanssa tänä lepopäivänä. Aamen.

Tänä aamuna, 11.9.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: