keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Paavalin opetukset ovat Jumalan sanaa.


Rakas Lähimmäiseni, ystävämi on ollut kaksi yötä intervalli-hoidossa, että jaksaisimme vielä viikon yhdessä ystävän kanssa. Rukoillaan, että Jumala antaa meille rauhallisia öitä, sillä uni paras lääke on!

Juha Vähäsarja muistuttaa meitä, että Paavali on Jumalan sanansaattaja, joka on yhteistyössä Pyhän Hengen kanssa. Paavali itse sanoo näin, 1 Tim. 2:7: "Tämän sanoman julistajaksi ja apostpliksi minut on asetettu. Puhun totta, en valehtele. Minut on pantu kansojen opettajaksi, opettamaan niille uskon totuutta."

"Paavali on saanut oppinsa suoraan Jeesukselta. Hän oli saanut evankeliumin julistettavaksi pakanoiden keskuuteen. Se evankeliumi on niin varmaa Herran sanaa, että vaikka enkeli taivaasta julistaisi muuta, hän olisi kirottu. Jumalan sanan välittäjäksi Paavali oli kutsuttu, asetettu kansojen opettajaksi opettamaan uskon totuutta. Tätä taustaa vasten tuntuu oudiolta kuunnella nykyisiä opettajia, jotka sanovat Paavalin olevan jotain mieltä, mutta koska emme tiedä, mitä Jeesus ajatteli, emme voi ottaa Paavalin opetuksia vakavasti. Paavalin opetukset ovat Jumalan sanaa. Kun uskoo mitä hän opettaa, liikkuu turvallisilla vesillä. Jos noustaan niitä vastaan, havaitaan pian, että on noustu itse Pyhää Henkeä vastaan."

Tänä aamuna, 14.9.2016. rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Huomenta mummi.
Kyllä Taivaan Isä on hyvä. Häntä saamme kiittää ja ylistää joka aamu.
En ole jaksanut enkä kerennyt käydä täällä blogissa,
Minulta siskoni kuoli ja on ollut paljon muutakin jonka tähden en ole kerennyt lukemaan kirjoituksiasi.
Nyt luin että olit kaatunut. Taivaan isä olkoon kanssasi.

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, lämmin osanottoni sisaresi poismenon johdosta! Herra teitä kaikkia lohduttakoon!
Kiitetään vimallista Isää hänen avustaan! Siunaten Mummi.