keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Jeesus on apumme ja turvamme.

Rakas Lähimmäiseni, olipa eilen kaunis ja lämmin syyspäivä! Kiitos, Isä! Oli ilo pestä pyykkiä ja iloita vielä kesäpihasta lintujen kanssa! Ystäväni nautti lintujen katselemisesta. Hän toivoi, että niille pannaan talipalloja ja pähkinöita. Lintuja tuli paljon. Kaksi talipalloa hävisi päivässä nälkäisiin suihin. Kun ne loppuivat, soittivat linnut tuulikannelta lakkaamatta: "Tuo lisää", suomensi mummi.

Juha Vähäsarja puhuu meille tänään uskosta: "Ilman uskoa ei kuitenkaan kukaan ole Jumalan mielen mukainen. Sen, joka astuu Jumalan eteen, täytyy uskoa, että Jumala on olemassa ja että hän kerran palkitsee ne, jotka etsivät häntä." Hebr. 11:6.

"Taivaaseen ei pääse ilman uskoa Jeesukseen. Sen ei käy hyvin, joka kerran astuu Jumalan eteen ilman uskoa. Uskossa Jumalaan turvautuva sen sijaan saavuttaa lopulta taivaan. Mitä on pelastava usko? Suoritusta ja hurskaita tekoja? Ihmisen ponnistelua ja vankkumatonta varmuutta? Usko on turvautumista Jumalaan, se on Herra Jeesuksen avuksi huutamista. Usko on uskoa siihen, että Jumala on olemassa ja palkitsee ne, jotka etsivät häntä. Matalalla on rima: etsi Jumalaa ja olet jo hänen, huuda Jeesusta avuksi ja syntisi ovat jo anteeksiannetut. etsi häntä ja huomaat hänen olevan jo läsnä. Hyvin käy sinun, joka rukoilet Jeesusta avuksesi. Hyvin sinun käy, joka olet jo nyt hänen."

Tänä aamuna, 21.9.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: