tiistai 27. syyskuuta 2016

Jumalan virvoittava voima.

Rakas Lähimmäiseni, joka päivä olen kiittänyt Jumalan ihmeellisestä varjeluksesta, kun lensin portailta sementtiin. Ei tullut lonkkaleikkausta eikä yksikään pieni ranteen luu vioittunut! Vain kellon lasi särkyi. Isä lähetti enkelinsä! Ylistys ja kiitos Sinulle armollinen Jumala!

Juha Vähäsarja tuo meille sanan Hoosealta: 14:6-7: Minä virvoitan Israelin kuin aamukaste., ja niin se kukoistaa kuin lilja ja tunkee juurensa maahan kuin Libanonin setri. Sen versot leviävät, se kasvaa kauniiksi kuin oliivipuu, se tuoksuu kuin Libanon."

"Kuinka ihana kuva Israelista ja jokaisesta Kristukseen turvaavasta ihmisestä! Kun Jumala virvoittaa sielun aamukasteen tavoin, kristitty alkaa kukoistaa kuin lilja, hänen juurensa kiinnittyvät syvälle hyvään maahan, hänen uskonsa versot leviävät, hän kasvaa kauniiksi Kristuksessa ja hänestä välittyy evankeliumin armollisuus kuin puhdas ja raikas kukan tuoksu.
Kuinka kaukana, Herra, tästä kuvasta onkaan minun uskoni ja elämäni. Siksi rukoilen: anna virvoittava ja vapauttava aamukasteesi minunkin elämääni. Se, joka ei pakota, painosta, uhkaa tai pelota. Se, joka virvoittaa väsyneen sielun ja parantaa elämän kipeät haavat. Joka tuo avaran armon alas asti ja kantaa minut kaikkine kipuineni."

Tänä aamuna, 27.9.2016, rakkaudella Mummi.2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Huomenta, Mummi!
Onko kaikki hyvin? Toivottavasti on!
Olen käynyt toiveikkaasti kurkkaamassa Aamun ensimmäistä, ja nyt jo vähän huolestun, kun on ollut näin hiljaista.
Rakkaudella, Päivi

mummi kirjoitti...

Rakas Päivä, mummi on ollut lepäämässä ystävän luona Salossa! Tänään olen palannut kotiin. Huomena tavataan rakkaat ystävät! Mummi