torstai 8. syyskuuta 2016

Jumalan huolenpidossa.

Rakas Lähimmäiseni, viime syksynä sain hyviä uutisia silmälääkäriltäni, tänä syksynä rappeuma on jo alkanut nakertaa näköäni. Minulle tuli kiire maalaamaan, kun vielä näen! 100 litraa mustikoita olkoon eliksiirini, kun Omega -3 ei enää käy verenohennuslääkkeen takia. Olemme  Jumalan käsissä. Häneltä on terveytemme ja elämämme päivät. Eletään päivä kerrallaan Häneen luottaen.
Ystäväni Dagnyn kanssa muistelemme päiväkaudet aikoja, jolloin miestemme kanssa vielä elimme. On turvallista ajatelle, että he ovat jo perillä Taivaan kodissa, sinne mekin jo kaipaamme.
Tähän päivään otan blogiarkistostani torrstain 6.8.2015. Herra Sinua siunatkoon ja hoitakoon, rakas ystäväni!


Tulkaa veden ääreen!


Rakas Lähimmäiseni, herään kello neljä. "Ilolta voinut en muuta", kuin heti kertoa Sinulle, että Herra on pitänyt silmistäni huolen! Viisi vuotta vanhat lasini toimivat hyvin. Muutoksia ei ole tapahtunut. Kiitos Jumalalle!

Sinulle, Lähimmäiseni, kerron, että mustikat ovat varmasti myös auttaneet ja Blue Berry Omega 3: Esitteessä lukee: "silmät, sydän ja aivot". Nyt on paljon mustikoita, hankitaan tätä luonnon eliksiiriä pakastimet täyteen. Isälle kiitos luonnon antimista, jotka ovat terveydelle tarpeellisia ilmaisia ravinnonlisiä.

Juha Vähäsarja löytää luonnon aarteet Raamatusta. Isä itse kutsuu veden äärelle, tarkoittaen
elävää vettä, jonka Jeesus antaa: "Tulkaa kaikki janoiset! Tulkaa veden ääreen! Te, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa viljaa ilmaiseksi, syökää,ottakaa maksutta viiniä ja maitoa! Jesaja.55:1.

"Nääntyvälle lupaus ilmaisesta,virvoittavasta vedestä saattaa tuntua käskyltä, jota ei jaksa, eikä osaa otaa vastaan. Nääntyneenä pitäissi vielä raahautua jonnekin vesien äärelle muuttuakseen vireäksi ja voimakkaaksi. Onnekesi Jumalan lupaus ei ole käsky, jota pitäisi alkaa suorittaa. Päinvastoin, kun me jättäydymme Jeesuksen käsiin väsyneinä, murtuneina ja elämän lyöminä, meitä ei heitetä pois. Siinä saa olla niin väsyneenä kuin on ja antaa Jeesuksen ruokkia ja juottaa, hoitaa ja siunata. Herran läsnäolossa saa elämä jälleen uuden virvoituksen. Ja me tulemme kylläisiksi - parannumme tai emme. Jeesuksen omina meiltä ei puutu mitään."

Rakas Jumala Sinä hoidat kokonaisvaltaisesti. Elävä vesi, jonka Jeesus antaa, ravitsee sielumme, sydämemme ja koko ruumiimme. Se on tärkeä perusravinto, jota ilman me näännymme. Niinkuin Jumala huolehtii metsän eläimistä, niin Hän pitää meistäkin huolen kun rukoillen kuljemme. Luotetaan ja kiitetään!

Tänä aamuna, 6.8.2015, rakkaudella Mummi.
Tänä, uusien mahollisuukssien aamuna, 8.9.2016, rakkaudella Mummi.2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Se on niin hyvin sanottu, että "Häneltä on terveytemme ja elämämme päivät"! Hyvää vointia Sinulle ja ystävällesi!

mummi kirjoitti...

Kiitos Metsäntyttö mukanaolostasi. Kiitos hyvistä toivotuksista, niitä tarvitaa! Mummi