keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Jeesus, meidän Voimamme.

Rakas Lähimmäiseni, tyyni, raikas aamu tervehtii minua ulko-ovella. Linnut laulavat aamunylistystään. Kesä on ollut suotuisa, koska kirjosieppopari pesii jo toista kertaa. Kesäpihan lehvistössä on pieni pönttö, jossa lapset kasvavat turvassa. Isälintu on huolissaan aina, kun menen pöntön lähelle. Se ei tajua, että mummi kuuluu kalustoon, että mummi haluaa heitä suojella.

Tänä aamuna meille avataan Psalmi 145. Se on Daavidin ylistysvirsi. "Sukupolvi ylistää sukupolvelle sinun tekojasi, ja he julistavat sinun voimalisia töitäsi. Herra on lähellä kaikkia, jotka häntä avuksensa huutavat, kaikkia, jotka totuudessa häntä avuksensa huutavat. Hän tekee, mitä häntä pelkääväiset halajavat, hän kuulee heidän huutonsa ja auttaa heitä." jakeet 4 ja 18-19.

Jeesus on meidän Voimamme: Muista, mitä Hän lupaa meille Joh. 15: 7:  " Jos te pysytte minussa tämä on Jeesuksen veren voima ja minun sanani pysyvät teissä tämä on Jeesuksen Sanan voima, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen tämä on rukouksen voima Jeesuksen Nimessä.

Isä, siunaa ja varjele meitä lapsiasi tänäkin päivänä, johdata ja hoida, ettemme vajoa masennukseen. Muistuta meitä siitä, että kaikki, jotka Jeesukseen katsovat, säteilevät iloa! Kiitos, Jeesus, että olet voimamme! Aamen.

Tänä aamuna, 3.7. 2013, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Tämä on tarpeellinen sana minulle.
Kirsti2

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, hyvä, kun sanot niin. Minun mielestäni se on tarpeellinen Sana meille kaikille. Muistetaan anoa, niin meillä on! Mummi