lauantai 30. elokuuta 2014

"Hän kantaa sinua käsillänsä"

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus liikkuu tänäänkin tässä sotien uhkaamassa maailmassa Pyhän Hengen kanssa. Hän tarjoaa turvaa Jumalassa! Hän haluaa antaa Sinulle synnit anteeksi, rakas Lukijani, ja ottaa Sinut Taivasten valtakunnan kansalaiseksi jo tässä ajassa. Kutsu Jeesusta avuksesi, jos olet hädässä. Saat sydämeesi syntien anteeksisaamisen rauhan ja sydämen turvan, "joka on kaikkea ymmärrystä ylempi."

Ystävä kutsui kesäkotiinsa huvilakauden päättäjäisiin. Siitä ilahtuneena tein pullataikinan nousemaan jo seitsemältä. Vien sormipullia viemiseksi. Ilo yhdessäolosta! Päivästä on luvattu aurinkoista. Kiitos Isä, että annat meille uuden päivän, olkoon se minkälainen tahansa! Se on ystävien yhteinen päivä, Isä ole kanssamme!

Kun avaan Raamatun, saan Psalmin 91, Korkaimman suojelus: "Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan." Sillä hän on päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joa päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, se ei sinuun satu......Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn, varjella sinua kaikilla teilläsi. Hän kantaa sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi."

Kiitos, Isä, että Sinä teet sen, mitä Sanassasi lupaat! Jeesus, tulit minun elämäni Herraksi, kun Sinua avuksi huusin vasta nelikymppisenä. Isä, olet minua aina käsilläsi kantanut ja edelleen pidät minusta huolen. Ole kiitetty ja ylistetty, armollinen, Kolmiyhteinen, Jumalani! Aamen.

Tänä aamuna, 30.8.2014, rakkaudella Mummi

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jumalaa rukoilemme avuksi näinä epävakaina aikoina.Rukoilemme Ukrainalle varjelusta, heidän suuressa hädässään.Jumala suojele maatamme joutumasta sodan kurimukseen.Anna naapurimaamme johtajalle lähimmäisenrakkaus,joka ulottuu yli rajojen.

Anonyymi kirjoitti...

Liityn tähän yhteiseen rukoukseen maamme ja Ukrainan, Israelin, Irakin ja Gazan-alueen puolesta. Eeva-L

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, varmaan yhdymme kaikki rukouksiisi, Jumala voi Varjella sodalta ja auttaa kärsiviä. Hän voi vaikuttaa johtajille lähimmäisenrakkautta ja auttaa maat rauhaan. Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Eeva-L kiitos rukouksessa mukanaolosta, kiitos yhteydestä, jonka Jumala antaa! Mummi