torstai 7. elokuuta 2014

Isän kädessä


Rakas Lähimmäiseni, eilen aamulla mummista tehtiin kuntokartoitus. Tänään on kaikki hyvin, mutta yksi kaatuminen tai sairaskohtaus voi muuttaa kaiken hetkessä. Silloin tarvitaan apuvoimia kaupungilta. Näitä pohdimme ikäkeskuksen palveluneuvojan kanssa pari tuntia.

Kuinka tärkeää meidän onkaan ymmärtää, että päivämme ja voimamme ovat Jumalan kädessä. Häneltä saamme jokaisen elinpäivämme ja Jeesukselta Kristukselta saamme yhteyden Pyhään Jumalaan ja iankaikkisen elämän Isän luona Taivaassa. Ja Pyhä Henki on Puolustajamme ja johdattajamme jokaisena päivänämme Isän yhteydessä eläessämme.

Isän lapsena meillä on turva elämässä ja kuolemassa. Jumala rakastaa jokaista lastaan, senvuoksi Hän lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen maailmaan  lunastamaan meidät ahdingosta; synnin ja kuoleman vallasta, ristinkuolemallaan ja ylösnousemisellaan, ja ottamaan meidät omiksi lapsikseen ja iankaikkisen elämän perillisiksi. Jeesus nostaa Sinut Isän syliin, kun Häntä avuksi huudat!

Lapsen etuoikeus on puhua Isälle kaikki asiansa rukouksessa. Isällä on hyvä tahto lasta kohtaan. Hän kuulee rukoukset Jeesuksen tähden. Tänään muistamme kaikkia kärsiviä ja rauhaa kaipaavia Lähimmäisiämme kaikkialla maailmassa. Isä ota heidät sylihoitoosi ja anna rauha Jeesuksessa Kristuksessa! Aamen.

Tänä aamuna, 7.8.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos taas sinulle mummi.
Isän kädessä on turvallista olla.
Rukoillaan.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Sylvi, uskollinen ystäväni ruotsisita!Rukoillaan kärsivien ja pelkäävien puolesta, että lepo Jeesuksessa tulisi heille todelliseksi.
Isän kädessä on turvallista olla. Mummi