sunnuntai 24. elokuuta 2014

Jumalan lapsi, armahdettu syntinen

Rakas Lähimmäiseni, kun heräsin eilen päiväuniltani, lauloin Erkki Lemisen laulua: "Ristin luona kiusatulla paras paikka on." Ilo täytti sydämeni! Siitä ajatus jatkui hetkeen, jolloin ensi kerran sain kokea armahduksen. Jeesus otti syntini ja syyllisyyteni pois! Se hetki muutti elämäni täydellisesti! Rukoilen, että Sinäkin syyllisyyttä ja kelpaamattomuutta kokeva, saisit Jeesuksen armon omaksesi! Jätä nyt taakkasi, Jeesus on läsnä! Hän armahtaa Sinut! Tämä on pelastuksen päivä!

Ilosanoma Jeesuksesta on niin yksinkertainen asia, että monet eivät sitä sen vuoksi usko, mutta Jeesuksen armo = syntien anteeksiantamus, on kaiken muuttava tapahtuma! Jumala on tahtonut niin, että Hänen rakas Poikansa syntyy ihmiseksi. Jeesus näyttää meille elämällään Jumalan rakkauden ja voiman ja elää ihmisten keskellä synnittömänä, Jumala kun on. Jeesus kuolee ristillä. Hänen Pyhä verensä vuotaa maahan meidän syntiemme edestä. Jeesus nousee kuolleista, voittaa kuoleman, jotta me saamme elää iankaikkisesti.

Tämä on meidän palastuksemme hinta, Jeesuksen armotyö. "Vapauteen Kristus meidät vapauttaa!" Vain Jeesuksella on valta antaa synnit anteeksi. Me saamme Jumalan lapseuden ja Isän perintöoikeuden. Jeesuksen armo on Jumalan rakkauden lahja. Me emme sitä mitenkään voi teoillamme ansaita.

Kiitos Isä, että otat meidät armohoitoosi. Kiitos Jeesus, että välität rukouksemme Isälle, joka vastaa ajallaan. Kiitos Pyhä Henki, että johdatat elämäämme ja puolustat meitä! Kiitos, että kirkastat meille Vapahtajamme koko rikkauden ja valaiset silmämme Jumalan Sanalle. Kiitos seurakunnasta, jossa tänään saamme polvistua Herran Pyhälle ehtoolliselle. Aamen. Kiitetään ja ylistetään Kolmiyhteistä Jumalaa!

Tänä aamuna, 24.8.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Rakas mummi ystävä, on ikionnellista olla Jumalan lapsi.

Ja laulu "Ristin luona kiusatulla paras paikka on" se on ihana laulu.
Me olemme mieheni kanssa katseltu paljon tv7 ohjelmia, sieltä tulee siunaavaa katseltavaa.
Olen pistäytynyt jonkun kerran täällä blogissasi, vaikken ole saanut aikaseksi tehdä kommenttia.

Siunattua Herran pyhäpäivää mummille t. Kirsti

mummi kirjoitti...

Kirsti rakas, olet minulle todella rakas Sisar! Muistan Sinua paljon! Käyn blogillasi, mutta en saa sinne terveisiäni, kun en osaa. Luepa blogini uudestaan. Aamulla aivoni toimivat paremmin. Keskiyöllä olin liian väsynyt. Herra hoitakoon Teitä! Mummi