keskiviikko 27. elokuuta 2014

Virittäkää Herralle uusi laulu!

Rakas Lähimmäiseni, Jumala on sallinut meidän herätä uuteen aamuun. Me itselliset ihmiset pidämme sitä itsestäänselvyytenä sitä, että nousemme puemme ja lähdemme asioillemme. Meidän tulisi muistaa, että ilman Jumalaa me emme voi mitään tehdä. Hänessä me elämme, olemme ja liikumme. Kiitos, Kaikkivaltiaalle Isälle uudesta päivästä on paikallaan!


Sanan aika vie meidät Psalmin 33 äärelle, jae 12: "Onnellinen se kansa, jonka Jumala on Herra." Psalmin otsikko on: "Virittäkää Herralle uusi laulu!" Rukoillaan, että oma kansamme, me suomalaiset kaikki, löytäisimme yhteyden Isään, Jumalaan, joka haluaa huolehtia meistä jokaisesta ja jonka hallussa on kaikki elämä ja joka säät ja ilmat säätää!

 Kaikkivaltias Jumala siunatkoon Sinun päiväsi, rakas lukijani! Jumala on uskollinen. Hän pitää meistä huolen, Yhdytään Psalmin turvallisiin sanoihin ja luotetaan niihin, jakeet 18-22: "Mutta Herran silmä on niiden yllä, jotka palvelevat häntä ja luottavat hänen uskollisuuteensa. Hän pelastaa heidät kuoleman vaaroista ja auttaa nälkävuosien yli. Me odotamme hartaasti Herraa, hän on meidän turvamme ja kilpemme. Hän on meidän sydämemme ilo, häneen me luotamme. Herra, tue meitä uskollisesti, kun me panemme toivomme sinuun."

Rukoillaan kaikkien hädässä olevien ja kärsivien ihmisten puolesta. Isä, Ole heille turva ja tuki, ja johdata kansat rauhaan! Aamen

Tänä aamuna, 27.8.2014, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rukoilen kanssasi.

mummi kirjoitti...

Rakas Anonyymi, kiitos, että rukoilet! Herra Sinut palkitsee!Mummi