tiistai 26. elokuuta 2014

Jumalan armolahja

Rakas Lähimmäiseni, ilotaan siitä, että Jeesus on meidät nimeltä kutsunut! Hän on ottanut meidät jo kasteessa Taivaallisen Isämme lapsiksi. Jos olemme jääneet ilman opetusta ja lähteneet tuhlaajapojan tielle, Jumala kutsuu, kahdesti jopa kolmestikin takaisin luokseen. Näistä etsikkoajoista meille saarnattiin viime sunnuntaina.

Taivaassa iloitaan, kun syntinen kääntyy, tunnustaa syntinsä Vapahtajalleen, Jeesukselle Kristukselle, ja tekee parannuksen, palaa Jumalansa yhteyteen: "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

Huomaatko, Jeesus on valmistanut pelastuksen kaikille ihmisille; ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi! Kaikki eivät kuitenkaan Jeesukseen usko. Iankaikkinen elämä on Jumalan armolahja kaikille niille, jotka uskovat Jeesukseen. Ajattele, meillä kaikilla Jumalan lapsilla on ainakin yksi armolahja, iankaikkinen elämä!

Paavali vahvistaa meille tämän roomalaiskirjeen kuudennessa luvussa jakeet22 ja 23: "Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys ja sen loppu on iankaikkinen elämä. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

Tänä aamuna, 26.8.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: