perjantai 8. elokuuta 2014

Isä, hoida meitä kaikkia!

Rakas Lähimmäiseni, tänään herätessäni olo tuntui normaalilta pitkästä aikaa. Eilinen ukkonen laski lämpöilan ja nyt klo 8 mittarissa on vain 16 astetta. Jokohan elämä normalisoituu? Sen tietää vain Luojamme, joka säät ja ilmat säätää.

Eilen illalla, sateen raikkaassa Vaasassa ilmettelin, kuinka paljon autoja on. Kiertelin katuja ja etsin parkkipaikkaa, mutta ei ollut sijaa pienellekään autolle. Onneksi joku perhe lähti pois ja sain heidän paikkansa. Taiteiden yö herätti liikkeelle kaikki vaasalaiset! Ehkä maakunnistakin väkeä tuli, sillä sitä oli ruuhkaksi asti. Minä kävelin pari kilometriä ja hain viime talvena työstetyn antologian Talo auringossa. Opttajamme Marja Manner on tehnyt hyvän työn. Kirja on mielenkiintoista luettavaa. Hyvä näyttö Vaasa-opiston tarpeellisuudesta kaikenikäisten ihmisten luovuuden kanavana. Mummi iloitsee osallisuudesta!

Maailmalla puhutaan ilmaiskuista.. "Ihmiset menehtyvät peljätessään, mikä maan piiriä kohtaa". Kuule Isä, kun yhdessä Sinua rukoilemme. Hoida meitä kaikkia:

Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kuisaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Aamen.

Tänä aamuna, 8.8.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: