lauantai 2. elokuuta 2014

Jeesus, parhain ystävämmeRakas Lähimmäiseni, herään aamuyöstä nukuttuani hyvin kuusi tuntia. Alan tutkia päivän tekstejä ja Juha Vähäsarjan ilosanoma tälle päivälle virkistää minut niin, että avaan tietokoneen ja muisatan Sinut, Lähimmäiseni, joka olet epätoivoinen, etkä tiedä, kuka Sinua voisi auttaa. Kuulepa Jeesuksen sanat Joh. 10:38: "Minä annan heille ikuisen elämän. He eivät koskaan joudu hukkaan, eikä kukaan riistä heitä minulta." Tämä Jeesuksen lupaus on vahva turva, mummin sydämessä joka päivä.. Jeesus on kanssani aina tässä elämässä ja silloin, kun aika täällä loppuu! Jeesus noutaa Isän kotiin!

Juha Vähäsarja jatkaa: "Ikuisen elämän taivaassa antaa tai evää vain Jeesus Kristus. Kukaan muu ei meidän taivasosuudestamme päätä. Se on lohdullista tietää muiden ihmisten tai oman sydämen tuomioiden tullessa. Jeesus näkee ja  ja tietää kaiken ja tuomitsee aina oikein.
Jos meidät tuomittaisiin tekojemme mukaan, olisi osoite ajan rajan takana selvä. Mutta onneksi meidät tuomitaan ainoastaan ja vain sen parusteella, mikä on suhteemme  Vapahtajaan Jeesukseen Kristukseen. Jos hän on meidän Herramme, jos hän on se, jota huudamme elämämme auttajaksi, on taivas meidän, eikä kukaan voi estää meitä pääsemästä perille"

Kiitos Jeesus, että Sinun ristinvoittosi avaa meille Isän lapseuden. Sinä puolustat omiasi aina. Kiitos, rakas Jeesus! Aamen.

Tänä aamuna, 2.8.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: