sunnuntai 3. elokuuta 2014

Isä, kärsivällisyyttä, kiitos!

Rakas Lähimmäiseni, pettymys on tämän aamun sana. Tuntuu,että hellettä on kestänyt jo ikuisuuden, mutta säätieteilijä kertoi eilen, että maanantaina on mittarissa vähintään 33 astetta. Mitä varten Suomeen ovat tulleet helteet? Mitä Jumala tarkoittaa tällä helteellä, jossa elämme? Raamattu mainitsee helteen 12 kertaa Vanhassa Testamentissa ja kuusi kertaa Uudessa Testamentissa.

Pietari 4:12-14, puhuu meille näin: "Rakkaani, älkää oudoksuko sitä hellettä, jossa olette ja joka on teille koetukseksi, ikäänkuin teille tapahtuisi jotain outoa, vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita. Jos teitä solvataan Kristuksen nimen tähden, niin te olette autuaat, sillä kirkkauden ja Jumalan Henki lepää teidän päällänne."

Kovin lyhyt on mummin kärsivällisyys! Kristus Jeesus kärsi meidän puolestamme ristillä. Tämä helle on osallisuus Kristuksen kärsimykseen. Meidän pitäisi kiittää siitä! Herra armahda! Jumalan Pyhä Henki on tässäkin helteessä tukenamme. Omia lapsiaan iankaikkisella rakkaudella rakastava Jumala ei koskaan jätä!

Ilm. 7: 14-17 Johanes kertoo millaista on sitten kun olemme Isän luona kirkkaudessa: " Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaattensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän yllensä. Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle, sillä, Karitsa, joka on valtaistuimen  keskellä, on kaitseva ja johdattava heidät elämän vetten lähteille. ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä." Kiitetään Herraa tänäkin helteisenä lepopäivänä!

Tänä aamuna, 3.8.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: