lauantai 9. elokuuta 2014

Turva Jumalassa

Rakas Lähimmäiseni, nukuin myöhään, sillä maalasin intensiivisesti pienen vieraani kuvaa. Se kävi työstä! Nyt aamulla kävin poimimassa vattuja pihastani aamupuuron päälle. Vuosia sitten Jumala lähetti alppiruusujen sekaan pihaamme villivadelman varsia. Annoimme niiden kasvaa ja vahvistua ja nyt saan niistä monta litraa talven varalle luonnon antimia. Koskaan ennen kanssani vatukossa eivät linnut ole majailleet, mutta tänä kesänä, kun ei ole hyttysiä eikä kärpäsiä, vatut maistuvat linnunpojille. Tänä aamuna kanssani oli ainakin varpusäiti lapsineen ja kivitasku narskutti lähellä. Oliko pesässä vai ruokailemassa Sitä en tiedä. Sitä pitää nyt rukoilla, että Isä varjelisi salmonellalta, jota linnut levittävät.

Tänä päivänä meille annetaan muistutus Jumalan voimasta ja Jeesuksen majesteettisuudesta: Ilm.1: 17-18. "Älä pelkää. Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, iäti elävä. Minä olin kuollut, mutta nyt minä elän, elän aina ja ikuisesti. Minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet."

Tänä päivänä, kun sota ja epävarmuus on totta monien elämässä, meillä on yksi Turva, Hän on Jeesus Kristus! Hänellä on valta sanoa: "ÄLÄ PELKÄÄ". Hän ottaa pelon pois, kun meillä on sydämen Turva Jumalassa. ja Jeesuksessa Kristuksessa. Ja Jeesuksen omilleen antama Pyhä Henki vahvistaa meitä! Kiitetään!

"Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa, kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla." USKOTKO SEN? Virsi 397:1

Tänä aamuna, 9.8.2014, rakkaudella Mummi


4 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Uskon,

mummi kirjoitti...

Kiitos, Sylvi! Minäkin uskon! Mummi

Anonyymi kirjoitti...

Niin minäkin uskon.Ihmeellinen rauha on sydämessä,vaikka Suomea,ja Eurooppaa uhkaa ties mikä? Me jotka uskomme Jumalaan,voimme olla turvallisin mielin.Kiitos Jumalalle.Häneen voimme turvata hädän hetkellä.

mummi kirjoitti...

Kiitos, Rakas Anonyymi, todistuksestasi. Olet löytänyt rauhan Jumalassa Jeesuksen tuntemisen kautta! Se on meille paras turva elämässä ja kuolemassa. Mummi