torstai 28. toukokuuta 2015

Herra, siunaa hallitusta työssään.


Rakas Lähimmäiseni,  maamme on saanut uuden hallituksen, joka aloittaa pian raskaan työnsä tämän kansan hyväksi. Tehtävämme on rukoilla heille viisautta ja voimaa, että maan asiat saadaan kuntoon ja saamme asua rauhassa tässä kauniissa maassamme. Tuetaan heidän työtään. Onhan tämä maamme meille kaikille yhteinen. Rukoillaan kansallisrunoilijamme J.L.Runebergin sanoin tai lauletaan virsi 577:

"Sun kätes, Herra, voimakkaan suo olla turva Suomenmaan niin sodassa kuin rauhassa ja murheen onnen aikana. Sun armos täällä meille soi, mi kallehinta olla voi, ja meille alla auringon tää synnyinseutu rakkain on. On isät täällä taistelleet ja uskoneet ja toivoneet. Me saimme saman asunnon, ja samat vaiheet meidän on. Ja meidän polkuamme saa taas lapsemmekin taivaltaa. He kyntää kerran peltomme ja uskoo kuin me uskomme. Oi Herra, käy sä siunaamaan nää rannat rakkaan synnyinmaan. Suo aina rauha suloinen ja estä sota verinen. Sä siunaa mielet vakaiset ja hurskaat työt ja aikehet. Lyö maahan maansa pettäjät, tuo julki juonet ilkeät."

"Sä turvaa maamme vapaus, sen kansalle suo viisaus. Suo armokaste maille sen ja sydämihin ihmisten. Sä autoit valoon tämän maan kuin kedon kukan ummustaan. Sen varttua suo valossas ja hoida sitä armossas. Suo, että sanas kirkkaana saa keskellämme kaikua, ja kautta sukupolvien suo soida nimes kiitoksen."

Tänä aamuna, 28.5.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: