lauantai 16. toukokuuta 2015

Isän huolenpito

Rakas Lähimmäiseni, herään kello yksi. Ilo siitä, että Jouni poikamme perheineen on luonani vie unen mennessään. Joensuusta saakka  he ovat tänne ajaneet. Kotomaamme rajalta toiselle! Kiitos, että tulitte!
Kiitos nousee sydämestä. Kuinka suuri ilo onkaan mummilla omista pojista ja heidän perheistään! Ilo ystävistä, ilo Sinusta, joka olet läsnä blogissani! Ihmissuhteista elämä koostuu. Pienistä hetkistä, läheisyydestä, ilosta, surusta;  Isän huolenpidosta. Jeesuksen rakkaudesta, joka heijastuu jokaiseen sanaan jonka vaihdamme. Kiitos, Isä, että olet läsnä elämässämme aina!

Juha Vähäsarja on löytänyt täksi päiväksi Sanan Jesajasta, 23:4. "Sinä olit turvapaikka heikolle, pakopaikka kurjalle vaikeuksien aikana, suoja rankkasateessa, varjo helteen tullen."

"Kun me olemme perillä taivaan kodissa, ymmärrämme vihdoin kaiken. Voimme vain ihmetellä Jumalan viisasta johdatusta ja erilaisten vaiheiden uskomattoman taitavaa yhteen punomista. Kun kangas tuli valmiiksi, me saavuimme kotiin. Saamme nähdä, että Jeesus oli turvapaikka, kun heikkona huusimme hänen puoleensa. Silmiltämme näkymättömissä hän suojasi meitä armollaan kuin kilvellä. Kun me pakenimme kurjina Jeesuksen turviin, otti hän meidät suojaansa kuin korkealla sijaitsevaan vuorilinnaan. Hän varjeli sateella ja helteellä. - Hän oli meidän kanssamme joka päivä elämämme loppuun saakka, eikä meiltä mitään puuttunut."

Tänä aamuna, 16.5.2+15, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Sitä huolenpitoa joka päivä kaipaamme ja onneksi saamme! Terveiset itärajalta, Lieksasta...

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, asut Lieksassa. Se on kaunista seutua. Olen kerran siellä käynyt. Iloitaan Jeesuksen läsnäolosta jokaisena päivänä idässä ja lännessä, pohjoisessa ja etelässä! Mummi