torstai 7. toukokuuta 2015

Jeesus hoitaa koko matkan ajan

Rakas Lähimmäiseni, olemme saaneet herätä uuteen aamuun! Jumalan Sana lupaa meille tänä aamuna, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat. Minä voi todistaa, että tämä Sana pitää paikkansa. Vaikea aika elämässäni kolmen pojan kotiaitinä ja paniikkihäiriöisenä ohjasi minut Isän turviin. Jeesus tuli elämääni! Sitä päivää olen kiittänyt. Jeesus antoi kaikki syntini anteeksi ja toi rauhan sydämeen. Heräsin kasteen armoon!
Nyt vanhuudessani saan ylistää Daavidin tavoin: "Kiitä Herraa minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta, kruunaa sinut armolla ja laupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan." Ps 103: 2-8

"Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen." Room. 8:28

"Kaikki koituu parhaaksemme. On helppo uskoa tämä lupaus, silloin kun elämässä on vain pieniä ja jokapäiväisiä murheita. Uskommeko, että tämä lupaus pitää myös silloin paikkansa, kun kohtaamme vakaviaa sairauksia, murheita, kuolemaa tai lankeemuksia? Voivatko tämän kaltaiset vastoinkäymiset todella vaikuttaa uskovan ihmisen parhaaksi? - On vain sanaan turvaten uskottava tuntematta jaluotettava kokematta. Elettävä uskossa, ei näkemisessä.
Ja kerran, kun kaikki piikossa ollut tulee ilmi, salatut aukeavat, voimme vain ylistää Jumalaa hänen ihmeellisestä viisaudestaan ja rakkaudestaan. Näemme, että hän hoiti tiellä - ei vain hyvinä aikoina, vaan koko matkan ajan." Näin evästää meitä Juha Vähäsarja.

Tänä päivänä, 7.5.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Kaunis aamu avautui. Ei sadetta, joten puutarhatyöt odottavat.

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli, iloa puutarhatöihin! Mummi