perjantai 1. toukokuuta 2015

Uskon lahja

Rakas Lähimmäiseni, Olemme heränneet kesään! "Vapustahan kesä alkaa", sanoo vanha kansa, mutta Herra, näkee joskus toisin. Hän lähettää 15 senttiä lunta kansalle, joka ajaa kesärenkailla.
Ihminen päättää, Jumala säätää!

Eilen illalla ystävä kutsui minut ja ystäväni Kaupunginorkesterin Vappukonserttiin. Olipa hieno konsertti! Taide-elämys! Kapellimestari Jin Wang ja solisti Cezar Ouatu, jollaista virtuoosia en ole koskaan ennen kuullut, panivat parastaan, samoin kaupunginorkesteri. Kappaleet, osin tutut, olivat hienolla maulla valitut meille kesänodottajille. Kiitos!

Päivän Sana, Sanan ajassa on  Hebrealaiskirjeestä, luvusta 11, jae 3: "Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on luotu Jumalan sanalla, näkyvä on syntynyt näkymättömästä."
Tuo Hebrealaiskirjeen yhdestoista luku on hyvä tutkimuskohde  vapunpäivänä meille kaikille. Luetaan se ajatuksella, niin näemme, kuinka usko on auttanut uskon isää Aabrahamia ja muita toimimaan uskossa Jumalan tahdon mukaan. Auta, Herra, meitäkin! Luku alkaa: "Mutta usko on luja luottamuus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan mikä ei näy. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen. Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään ei ole syntynyt näkyväisestä."

Kiitos, rakas Jumala uskon lahjasta, jonka annat kaikille, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta Sinun tykösi tulevat. Kiitos, että Jeesus ja Pyhä Henki pitävät huolta uskostamme, ettemme sorru tämän ajan harhoihin, vaan pysymme Pyhässä Sanassasi ja Jeesuksen armon alla. Aamen.

Tänä aamuna, 1.5.2015, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Hyvä konsertti on aina yhtä ihana kokemus. Hyvää vappupäivän jatkoa!

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, olen kanssasi samaa mieltä. Se on luovaa lepoa, irti arjesta! Mummi