keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Liikkumaan, ystävät!

Onni Urho Hermanni työssään.
Rakas Lähimmäiseni, kun nousen unelta, kiitän Isää siitä, että voin kävellä kivutta! Lonkassani oli limapussin tulehdus, joka aiheutti aikamoisen kivun kävellessä. Kortisoni-piikki otti hetkessä kivun pois. Kuukauden kuluttua kipu palasi. Silloin menin Kävelykioskille, Vaasan Raastuvankadulle, numero 32, kokeilemaan auttaako jumppa.

Hyvä niin, sillä fysioterapeutti Nancy Seppäsellä oli täsmä-jumppa vaivaani. Onni Urho Hermenni, uljas luuranko, esitteli auliisti kohdan, mihin kussakin laitteessa liikkeen on kohdistuttava. Tuli ahaa-elämys! Noin pieni liike, joka usein toistettuna auttaa mumminkin lihakset kuntoutumaan entiselleen. Pari kuukautta olen käynyt jumpassa ja kipu on poissa. Kiitos, Nancy, pitkämielisyydestä ja tarkasta ohjauksesta!
Kehotan Sinuakin, Lähimmäiseni, etsimään apua kipuusi täsmäliikunnasta! Se ei satu. Siinä pieni liike    toistettuna hoitaa lihakset kuntoon! Jatkan vielä jumppaa ja ajan kuntopyörällä, jonka ostin kotiin pitämään jalkani liikuvina.

Eilen illalla pastori Jarmo Sormunen ja Lääkäri Pekka Reinikainen puhuivat, kuinka Jumalan kaikkivaltius ja yli ymmärryksen käyvä viisaus näkyy ja tuntuu meidän ruumiissamme, jonka Jumala on luonut. Psalmissa 139 Daavid ylistää Jumalaa: Jae 14: "Minä kiitän sinua siitä, että olen tehty ylen ihmeellisesti; ihmeelliset ovat sinun tekosi, sen minun sieluni kyllä tietää." Kiitetään, Ystävät, mekin Jumalaa elämästä Hänen yhteydessään ja omasta ruumiistamme ja pidetään sitä kunnossa liikkumalla!

Tänä aamuna, 27.5.2015, rakkaudella Mummi




3 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Onpa kiva kuulla, että olet löytänyt apua täsmäliikunnasta. Tällaista olen kuullut monelta muultakin. Mukavaa päivää! Meillä sataa.

sylvi kirjoitti...

Olipa hyvä kun sait jalkasi kuntoon.
Kiitos Taivaan Isälle.

mummi kirjoitti...

Rakkaat Sisaret, Anneli A ja Sylvi, iloitsen itsekin! Kunpa jaksaisin liikkua, että kunto säilyisi! Mummi