perjantai 22. toukokuuta 2015

Suojelusenkeli, Jumalan enkeli.

Rakas Lähimmäiseni, aurinko häikäisee silmäni, kun avaan sälekaihtimen. Hennonvihreät puut kylpevät auringossa. Jumalan taidetta on nähtävissä kaikkialla. Nautitaan, rakkaat kanssaihmiseni näkemästämme! Isä ilmaisee meille itsensä luonnossakin.

Juha Vähäsarja puhuu meille tänään enkeleistä: Hebr. 1:7 "Enkeleistä hän sanoo näin: -Hän tekee enkelinsä tuuliksi, palvelijansa tulenliekeiksi."

"Enkeleistä on kirjoitettu lukemattomia kirjoja. Ajoittain heistä tehdään muotituotteita. Enkeleiden kuvia ja enkelikoruja myydään hyvällä voitolla. Myös uuden ajan uskonnollisissa liikkeissä enkeleistä puhutaan paljon. Elävän Jumalan enkeleitä ne eivät kuitenkaan ole.
Jumalan enkelit ovat kaikkea muuta kuin taruolentoja. Ja he ovat kaikkea muuta kuin pulloposkisia keijukaisia. Enkeleillä on täysin määrätyt tehtävänsä. Kristittyjen taisteluissa enkeleiden läsnäolo on ihmeellisen todellista. Ja samalla on kuitenkin muistettava: enkelit ovat vain Herran palvelijoita, eivät palvottuja olentoja. He ovat suojelijoita, taistelijoita ja viestintuojia. He tekevät Herran käskystä tehtävänsä.
Joillekin niistä on annettu tehtäväksi suojella sinua, Herran Jeesuksen omaa, tänä päivänä ja kaikkina tulevinakin päivinä."

Rakas Jumala, Taivaallinen Isämme, lähetä suojelusenkelisi turvaamaan meitä kaikenikäisiä lapsiasi liikenteen vilinässä: Aamen.

Tänä aamuna, 22.5.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: