perjantai 8. toukokuuta 2015

Vapauteen Kristus meidät vapauttaa.

Rakas Lähimmäiseni, kello on jo yksi; elämme perjantaita. Kun uni ei tule, lähetän Sinulle ystäväni tämän päivän sanan. Juha Vähäsarja vie meidät tapaamaan Jeesusta. Hän on kotipaikkansa pyhäkössä ja lukee meille Jesajan ennustusta Hänestä itsestään. Jesaja ennusti Jeesuksesta jo seitsemänsataa vuotta ennen Hänen syntymäänsä, että Hän tuo ilosanoman köyhille ja vapautuksen vangituille. Jeesus on Jumalan lahja meille kaikille! Hän muuttaaa elämän. Hän pelastaa meidät! Kuunnellaanpa kuinka Juha Vähäsarja tätä
meille valaisee:

"Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen ja julistamaan Herran riemuvuotta." Luukas 4: 18-19.

"Vain Jeesukseen uskoen me voimme julistaa köyhille todellista ilosanomaa. Vain sanan pohjalta me voimme luvata vangituille todellisen vapauden. Vain taivaan todellisuus silmiemme edessä voi tuoda sokeille oikean näkökyvyn. Vain vapautettu voi lopettaa sorron.
Herran vapautta lupaava loppumaton riemuvuosi on meidän ainoa mahdollisuutemme. Se on myös ainoa realistinen toivo, kaikki muu toivo on hiekalle rakennettua haaveilua. Näyttäköön kuinka kauniilta tahansa. Sillä sorretut ovat edelleen sorron alla, vaikka sivistys on sivistänyt jo satoja vuosia. Vanhurskaus ei toteudu, jos ihmisen arvo on sidottu johonkin muuhun kuin Jumalan sanaan."

Tänä aamuna, 8.5.2015, rakkaudella Mummi.
3 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Kaunista päivää myös sinulle. Aurinkoista viikonloppua!

Kirsti kirjoitti...

Herään nykyisin aikaisemmin kuin yleensä. Tänä aamuna tuli yllättäen mieleeni, että minun tarvitsee kirjoittaa sinulle kommentti kuinka tärkeitä sinun postauksesi ovat minulle.
Olen laiminlyönyt kommentoimisen siinä suhteessa, kuinka tärkeätä minulle on, että sinä kirjoitat täällä!
Siunauksen toivotuksin Kirsti2

mummi kirjoitti...

Rakkaat ystäväni Anneli A ja Kirsti2, iloitsen teistä! kiitos myös kannustuksesta! On hyvä, jos meillä on yhteiys keskenämme,on ilo, jos viihdymme yhdessä, Jeesus on meidät yhdistänyt! Mummi