keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Risti vain!

Rakas Lähimmäiseni, kevätsadetta on povattu jo viikon verran, mutta Vaasaan ei ole tullut vielä pisaraakaan. Puiden lehdet kaipaavat vettä ja tiet kunnon vesipesua. Koska, Isä ehdit virkistää Vaasaa sateella?

Sanallasi Sinä, Taivaallinen Isämme, virkistät ja ruokit meitä aina, kun Raamatun avaamme. Juha Vähäsarja on valinnut tähän aamuun sanan Vapahtajamme rististä, joka on kaiken uskomme perusta.

1 Kor. 1:18: "Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima."

"Kristuksen vastustaminen keskittyy ristin sanoman vastustamiseen. Ei haittaa ketään, jos joku on hurskashurskas tai uskonnollinen. Mutta jos hän julistaa ristin pahennusta, liikutaan aralla alueella.
Kun uskoa vastaan hyökkäävät omat tai viholliset, on hyökkäyksen keskipiste Jeesuksen risti ja ylösnousemus. Saat uskoa mitä tahansa, se on jokaisen oma asia. Saat olla tosissasi ja uskollesi olistautunut. Mutta jos puhut Jeesuksen rististä, hänen sovituskuolemastaan ja todellisesta ruumiillisesta ylösnousemuksestaan, mielipiteesi jakaa ihmiset. Risti tulee aina olemaan hulluutta maailmalle. Meille, jotka uskomme, se on ainoa toivo. ILman ristiä ei ole sovitusta, ilman sovitusta ei ole syntisen pelastusta.

Kiitos, rakas Jumala, että lähetit Poikasi maailmaan pelastamaan meidät! Kiitos ristisistä! Kiitos Jeesuksen armosta ja läsnäolosta täällä ja kiitos iankaikkisesta elämästä luonasi taivaassa, Aamen.

Tänä aamuna, 6.5.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: