torstai 21. toukokuuta 2015

Kevättä ja rukousta

Rakas Lähimmäiseni, kevättä oli jo vahvasti ilmassa, kun ilta toi poutapilvet taivaalle. Pitkä hyvä puhelu ystävän kanssa; ajatuksia tulevasta. Puhelu toisen ystävän kanssa, kivut, pelot vanhuudesta, oman puolison ikävä. On hyvä, että Isälle saa viedä kaikki asiat Jeesuksen nimessä. Omat huolet, maamme tulevaisuus, oma kaupunkimme kaikkineen, rakkaat ihmiset, sairaat lähimmäiset, iloitsevat nuoret ja heidän elämänsä. Me tiedämme, että Isä kuulee ja hoitaa läsnäolollaan. Hän  lääkitsee ja antaa turvan. Kiitos Kaikkivaltias Jumala!
Tämä hiljaisuuden rukous olkoon yhteinen pyyntömme ja kiitoksemme kolmiyhteiselle Jumalallemme tänä yönä ja tänä päivänä:

"Koko olemukseni etsii sinun läheisyyttäsi. Sinussa on ylösnousemus ja elämä, joka alituisesti uudistaa ja antaa voimaa väsyneeseen mieleeni. Sinun elämäsi on minulle kuin ilma, jota hengitän - ilman sinua en voi elää. Sinussa on ylösnousemuksen voima, joka raivaa tietä sisimpäni eristetyimpiinkin kerroksiin. Sinun elämäsi yltää koko olemukseeni, sinä voit saada kouristukset ja jännitykset laukeamaan.

Sinussa on se rakkaus, joka vapauttaa teennäisyydestä ja jähmettyneistä malleista ja rohkaisee minua kaikissa tilanteissa olemaan oma itseni. Sinussa on ravinto, jota tarvitsen, että sisäinen ihminen minussa vahvistuisi ja muovautuisin sinun tahtosi mukaiseksi palvelijaksi valtakuntaasi. Sinussa on minun kotini, jossa elän, liikun ja hengitän. Kiitos, että tahdot elää minussa ja täyttää minut läsnäolollasi, niin ettei mikään voi erottaa minua sinusta."
Ole ylistetty, Pelastuksemme Jumala! Aamen.

Tänä aamuna, 21.5.2015, rakkaudella Mummi2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Suloinen pieni puutarhuri:)

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, hän on mummin rakas kummityttö, rukousvastaus! Mummi