tiistai 1. syyskuuta 2015

Hyvän elämän salaisuus.

Rakas Lähimmäiseni, ole siunattu Jeesuksen armolla ja läsnäololla! Eilen illalla minulla oli rakkaita ihmisiä ruoka ja kahviseurana. Osa heistä entisiltä kotikonnuiltani Keski-Suomesta. Paljon muistoja nousi mieleeni kun nuoret kyselivät asioita 1900- luvulta nuoruuteni ajoilta. Kiitos, kun tulitte, rakkaat!

Yksin jäätyäni avasin Raamatun ja löysin kultajyvän Miikalta 6:8: "Jumala on ilmoittanut sinulle ihminen, mikä hyvä on; ja mitä muuta Herra sinulta vaatii, kuin että teet sitä, mikä oikein on, rakastat laupeutta ja vaellat nöyrästi Jumalasi edessä." Siinä meille elämänohje lähimmäisten kanssa arkea eläessämme!

Juha Vähäsarja jatkaa vielä Jumalan siunauksesta: Jumalan viisas Sana on Sananlaskuista: "Kylläinen halveksii hunajaakin, nälkäiselle karvaskin on makeaa.. Sananl. 27:7.

"Kun Jumala siunaa, vähäkin on tarpeeksi. Jos Jumala ei siunaa, mikään ei riitä. Tämä on Jumalan taloudenhoidon avain. Jumala on luvannut antaa omillensa kaiken, mitä he tarvitsevat. Elatuksen huolet kuuluvat Jumalalle, eivät ihmisille. -Kaikki hyvä, pieni tai suuri, tulee kaikkien rikkauksien Isältä.
Jos Jumala ei ole saanut valaista sydäntä, ei mikään ole koskaan tarpeeksi. Suurikaan omaisuus ei ruoki sielua. Mitä rikkaampi on, sitä enemmän on huolta elatuksesta ja sitä vähemmän omaisuudesta liilenee tarvitseville. Omaisuus vangitsee haltijansa ja tekee hänet sokeaksi. Hyvän elämän salaisuus on siinä, mitä on Jeesuksen nimen tähden annettu toisille, ei siinä, mitä on onnistuttu keräämään."

Rakas Jumala, siunaa meitä laupeudellasi, että osaamme kunnioittaa, armahtaa ja auttaa Sinua etsiviä lähimmäisiämme. Anna maille oikeat sanat, kun Sinusta heille kerromme. Siunaa yhteytemme! Aamen

Tänä aamuna, 1.9.2015, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Nämä ovat juuri näin, kuten Raamattu sanoo ja myös Juha Vähäsarjan sanat!!

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Kirsti, Jeesus kanssasi! Mummi