tiistai 15. syyskuuta 2015

Lähimmäinen tarvitsee apuamme.

Rakas Lähimmäiseni, Tänään tarvitsemme Sinun läsnäoloasi, Jeesus, enemmän kuin koskaan. Herra, pidä meistä kiinni! Muistuta meitä, että Sinä Jeesus, olet sydämemme rauha ja turvapaikkamme tämän maailman myrskyissä!

Mummi ei jaksa enää katsoa uutisia. Oma maamme ajutuu yhä syvemmälle lamaan. Itsekkäät sanovat: "Saavutetuista eduista ei luovuta, voikoon naapuri kuinka tahansa." Ja naapureita tulee sankoin joukoin hätää ja sotaa pakoon kotikonnuillemme. Jeesus Kristus, auta meitä luopumaan omastamme kärsivien auttamiseksi! Rauhoita sydämemme, Sinä Rauhan ruhtinas, kaikkien köyhien apu, Jeesus Kristus. Vapahtajamme, näinä viimeisinä päivinä.

Yhdytään tänään hiljaisuuden rukoukseen:
" Herra, hätä on niin suuri monissa ihmisissä. Sen edessä tunnemme itsemme neuvottomiksi ja voimattomiksi. Meidät valtaa kiusaus luopua auttamisen yrityksistäkin. Masennus ryömii yhä lähempänä. Mitä hyötyä on siitä, että yritämme päästä sisälle ihmisten vaikeuksiin, kun näyttää siltä, että, ettei se auta kuitenkaan. Anna meilla anteeksi masennuksemme. Auta meitä luottavasti antamaan hätää kärsivät ihmiset sinun viisautesi ja laupeutesi haltuun, sinun, joka olet kaiken lohdutuksen Jumala.

Auta meitä näkemään tilenteet selvästi ja huolehtimaan ihmisistä asiallisesti ja kuuntelemaan toisiamme herkästi, aina kun tahdot käyttää meitä kantamaan toisen kuormia. Anna viisauden ja rakkauden hengen ohjata sanojamme ja tekojamme, niin että kaikki, mitä sanomme ja teemme, todistaisi siitä, että sinä olet mukana."

Rakas Jumalamme, Sinä pidät meistä kaikista huolen, se on rakas lupauksesi. Auta meitä kärsivällisinä odottamaan Sinun aikaasi. Ota meidät käyttöösi; toinen toistamme auttamaan! Aamen.

Tänä aamuna, 15.9.2015, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Olen rukoillut pitkään Suomen puolesta. En voi kehua rukoustani, monin verroin enemmän tulisi rukoilla. On ollut pakko huokailla. Onneksi niin saa tehdä.
Pyhän Jumalan armoa saa anoa. Pyytää Suomelle ansiotonta armoa!

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, me jokainen voimme rukoilla ja huokailla, että Jumala siunaa ja hoitaa maatamme ja kansaamme. Jumala kuulee ja siunaa! Jumala on turvamme ja apumme! Hän siunaa rukoilijaakin! Herra kanssasi kaikessa! Mummi