torstai 10. syyskuuta 2015

Syksy on tullut, Luojani!

Rakas Lähimmäiseni, Kuuntelin eilen illalla ajankohtaisia asioita TV 1:stä. Suru kansamme puolesta ei väisty mielestäni. Kun neuvotteluissa ei päästy eteeenpäin, otti maan hallitus lait avuksi maan talouden tasapainottamiseksi. Mitä tekee Suomen kansa? Suunnittelee lakkoja ja heittää "hiekkaa rattaisiin", minkä ehtii! Missä on yhteishenki? Missä omasta luopumisen henki toisen hyväksi? Herra, avaa meidän silmämme näkemään maamme alennustila. Sitä ei riitelemällä korjata! Meillä kaikilla on varaa luopua omastamme ja pelastaa Synnyinmaamme sortumasta!

Kun uni ei tule, alan lukea Paavalin kirjeitä. Jeesuksen rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Jeesuksen pelastustyön kautta. Jeesus elää meissä. Paavali puhuu meille tarpeellisia sanoja tämänkin päivän evästykseksi:

Kol. 3: 12-17: "Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen, kärsikää toinen toistanne ja antakaa toisillenne anteeksi, jos kenellä on moitetta toista vastaan. Niinkuin Herrakin on antanut teille anteeksi, niin myös te antakaa. Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on täydellisyyden side. Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha, johon te olette kutsututkin yhdessä ruumiissa ja olkaa kiitolliset.

Runsaasti asukoon teissä Jumalan Kristuksen sana; opettakaa, ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne. Ja kaikki minkä teette sanalla tai työllä, kaikki tehkää Herran Jeesuksen nimessä, kiittäen Jsää Jumalaa hänen kauttansa."

Tänä aamuyönä, 10.9.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: