sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Jeesus antaa elämän.

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinun sunnuntaisi runsaalla armon Sanalla! Kiitetään Jeesusta, että Hän kohtaa ehtoollisella jokaisen armoa odottavan, ja antaa levon sydämeen. Jeesus antaa elämän, lupaa tämän sunnuntain otsikko. Jeesus tulee uupuneelle voimaksi.

Joh. 5: 19-21: Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Totisesti totisesti minä sanon teille: Poika ei voi itsestänä mitään tehdä, vaan ainoastaan sen, minkä hän näkee Isän tekevän; sillä mitä Isä tekee, sitä myös Poika samoin tekee. Sillä Isä rakastaa Poikaa ja näyttää hänelle kaikki, mitä hän itse tekee; ja hän on näyttävä hänelle suurempiakin tekoja kuin nämä, niin että te ihmettelette."

Sitä me saamme ihmetellä joka päivä, että Pyhä, Kaikkivaltias, Jumala on antanut meille rakkaan Poikansa Jeesuksen Kristuksen Pelastajaksemme ja parhaaksi Ystäväkseksemme ja Pyhän Henkensä Puolustajaksemme ja Oppaaksemme, ja on luvannut olla meidän kanssamme kaikki päivät, ja on luvannut pitää meistä huolen! Siitä saamme kiittää!

"Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä" Luuk. 17:21. Jeesus antaa elämän Jumalan yhteydessä jo täällä ja iankaikkisuudessa tämän elämän jälkeen. Jeesus tulee sydämeen asumaan ja kääntää kasvomme Jumalan puoleen. Hän näyttää meille tien, totuuden ja elämän. Raamatun Sanassa Hän ilmaisee Jumalan tahdon. Jumala haluaa kaikki luodut lähelleen ja Hän haluaa pitää meistä kaikista huolen. Jeesus on valmistanut meille iankaikkisen elämän kuolemallaan Golgatan ristillä ja ylösnousemuksellaan. Jeesuksessa meillä on  tulevaisuus ja toivo. Pidetään kiinni Jumalan Sanasta ja seurataan Jeesusta. Tänään kohtaamme Jeesuksen ehtoollisella. Iloitaan ja kiitetään siitä!

Tänä aamuna, 20.9.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: