tiistai 8. syyskuuta 2015

Nimi on Elämän kirjassa.

Rakas Lähimmäiseni, aloitetaan tämä päivä sillä rukouksella, jonka Jeesus itse on meille opettanut: "Isä meidän, joka olet taivaissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi. Tapahtukoon Sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niinkuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti Aamen.

Eilen kummilapseni Elisa, pikkuveljensä ja äitinsä kanssa oli luonani. Mummi huomasi taas, kuinka lapsi on innokas oppimaan. Kohta ovat kaikki liikennemerkit lapsen tiedossa. Uudelleen ja uudelleen Elisa kyseli. "Mitä tuo tarkoittaa?" Söimme yhdessä, tehtiin kävelylenkki ja syötiin marjoja ja jätskiä syyspihassa. Ja leikkejä riitti! Kiitos, kun tulitte, rakkaat ihmiset!

Juha Vähäsarja muistuttaa tänään meitä tärkeimmästä. "Mutta älkää siitä ilotko, että henget teitä tottelevat. Iloitkaa siitä, että teidän nimenne on merkitty taivaan kirjaan." Luuk. 10:20.

"On kaksi harhaa. Toinen on se, että ei uskota henkivaltojen todellisuuteen, siksi perkeleelle jää varsin helppo työ kietoa ihminen kahleisiinsa. Toinen on se, että keskitytään niihin henkivaltoihin liikaa ja pelästytään joka oksan risahdusta. Ikään kuin Jumala, Kaikkivaltias, olisi jättänyt meidät oman uskomme ja taistelukykymme varaan.
Jeesukselle on todella annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Hänen omansa ovat turvassa. He ovat sovintoveren suojamuurin ympäröiminä. Kenenkään Jeesuksen oman ei tarvitse siksi pelätä pahojen henkivaltojen mahtia. Jeesuksen mukaan tämä ei ole kuitenkaan suurin tai keskeisin asia. Suurinta on se, että nimemme ovat kirjoitetut Elämän kirjaan. Siinä on kristityn syvin ilo."

Kiitos, rakas Jeesus "armostasi kaikesta" ja kiitos että Sinä pelastit meidät kaikki iankaikkiseen elämään!
Aamen.

Tänä aamuna, 8.9.2015, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: