tiistai 29. syyskuuta 2015

Jeesus pelastaa.

Rakas Lähimmäiseni, herään kello puoli kuusi uuteen aamuun. Lähden heti tähyämään taivaalle sitä superkuuta, joka monia on ihmetyttänyt. Se näkyy ohuen pilviverhon takaa epämääräisenä valopallona. Eilen illalla kuvasin sen ihmeen. Silmäni näkivät sen keltaisena, mutta kameraan tuli pieni punertava pallo. Ehkä likaiset ikkunani saivat aikaan värinmuutoksen. Tuli iloinen mieli, vaikka superkuu näkyikin kovin pienenä! Minä sain sen!

Ylösnoussut Jeesus on kanssamme tänäänkin. Muistetaan, että Hänen tehtävänsä on vapauttaa meidät Vapauteen. Jos Sinä tunnet syyllisyyttä Pyhän Jumalan edessä ja olet ahdistunut, huuda avuksesi Jeesusta Kristusta, Hän päästää Sinut syntitaakastasi! Juha Vähäsarja kertoo, kuinka kärsivä Kristus, ristilläkin armahti ryövärin. Jeesus auttaa jokaista avun huutajaa kaikissa olosuhteissa. Muistetaan tämä.

"Ja hän sanoi: "Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi". Jeesus vastasi: "Totisesti: jo tänään olet munun kanssani paratiisissa." Luuk. 23: 42-43.

Jeesuksen molemmilla puolilla oli ristiinnaulittu ryöväri. Toinen pilkkasi Jeesusta, toinen näki hänessä suurempaa. "Jeesus, muista minua, kun tulet valtakuntaasi", hän pyysi tuskiensa keskellä.
Ristiinnaulitut kädet eivät voineet tehdä mitään ansaitakseen armon. Mihinkään hän ei voinut lähteä etsimään pelastusta ristiinnaulituin jaloin. Hän pyysi Jeesusta vain muistamaan häntä. Muistamaan, vaikka tie ei taivaaseen aukeaaisikaan. Jeesus näki ryövärin sydämessä pelastavan uskon.: "Totisesti: jo tänään olet minun kanssani paratiisissa."
Kukaan ei huuda Jeesusta avuksi tulematta kuulluksi."

Rakas Luojamme ja Jumalamme, kiitos, että lähetit rakkaan Poikasi maailmaan pelastamaan meidät synnin orjuudesta Sinun lapsiksesi ja perillisiksesi! Kiitos ylösnoussut Vapahtajamme, että tänäänkin kuulet avunhuutomme ja autat! Aamen.

Tänä aamuna, 29.9.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hieno kuva tästä kuusta! Harvinainen kuva.
Hyvä kirjoitus. Jeesus armahtaa vaikka missä tilanteessa! Ei ollut liian toivoton tilanne ryövärilläkään vaikka olosuhteet kertoivat toista. Olisi voinut ajatella, että tuo raukka on täysin mennyttä kun on tuohon tilanteeseen päätynyt. Avunhuuto Jeesukselle auttoi, hän sai ikuisen autuuden! Armo riittää!

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Kirsti, kunpa sen aina muistaisimme, että Jeesuken armo riittää. Meiltä vaaditaan niin paljon. Varsinkin meille vanhoille olkoon tämä RISTIN EVANKELIUMI Kristuksen rauhan tuoja! Mummi