perjantai 22. tammikuuta 2016

Jeesuksen paluu.

Rakas Lähimmäiseni, Eilen illalla oli ilo päästä ystävien kyydissä raamattupiiriin ja takaisin. Herra, koska tuon viiltävän pakkasen lauhdutat? Oli ilo lukea Ruutin kirjaa ja rukoilla yhdessä. Jeesus tuli lähelle. Sinullekin, Lähimmäiseni, rukoilen Jeesuksen siunaavaa kosketusta tänä päivänä!

Juha Vähäsarja tuo Sanan Luukas 12:32: "Älä pelkää, pieni laumani. Teidän Isänne on päättänyt antaa teille valtakunnan."

"Jotkut odottavat suuria herätyksiä ennen Herramme paluuta. Toiset ajattelevat kristittyjen ottavan lopussa maailmanvallan käsiinsä. Tärkeämpää, kuin tällaisesta haaveileminen on elää valmistautuneena Jeesuksen paluuseen, joka tapahtuu yllättäin, kenenkään arvaamatta. Hän saapuu kuin varas yöllä, ja sitten koittaa koko maailman oikeudenmukainen tuomio. Jeesusta raittiisti uskossa odottavien joukko ei liene lopussa suuri. Herramme kysyi mahtaako hän löytää ollenkaan uskoa maan päältä palatessaan. Kun Jeesus saapuu, hän kerää luokseen ne, jotka pitivät kiinni hänen sanastaan, eivätkä kieltäneet hänen nimeään. Suureet joukot kulkevat laveaa uskonnollisuuden tietä tai viereistä maailman kaistaa kadotukseen. Taivaan tie on kaita, mutta armollinen. Sillä ei eksy yksinkertaisinkaan, vaikka viisaat eivät sille tahdo löytää. Tie kantaa kulkijaansa, eikä sen varrelle kukaan näänny. Se antaa kaiken, eikä odota mitään. Se on lahjaksi valmistettu. Pieni lauma on tien löytänyt ja vaeltaa sitä kiitollisena ja hiljaisuudessa.

Rakas Jumala, pidä meidät Sinun tahtosi tiellä. Jeesus, auta meitä pysymään Sinun lähelläsi, Sinun Sanasi valossa, tässä uskontojen ja oppien viidakossa! Aamen.

Tänä aamuna, 22.1.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: