keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Luotetaan Jumalan voimaan!

Rakas Lähimmmäiseni, muisteloista tähän päivään. Me saamme pysyä lujasti rukouksessa tämänkin päivän haasteiden edestä. Maassamme on niin paljon asioita, joihin Jumala voi vaikuttaa Kaikkivaltiaan kädellään. Herra, anna päättäjille viisautta sopia pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavista päätöksistä. Suojaa maamme rajat. Varjele maamme suuremmalta avustettavien joukolta, kuin mihin resurssit riittävät. Varjele kaikkia turvattomia ja anna jokapäiväinen leipä jokaiselle. Auta meitä auttamaan toisiamme, että tasaus tulisi! Kiitos, rakas Jumala, että Sinun kädessäsi olemme kaikki ja Sinä toimit maailmassamme! Auta meitä! Anna rauha Israeliin! Aamen.

Juha Vähäsarja rohkaisee luottamaan Jumalan voimaan ja lupauksiin: "Monet kerrat ja monin tavoin Jumala muinoin puhui isillemme profeettojen suulla, mutta näinä viimeisinä aikoina hän on puhunut meille Pojassaan, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi ja jonka välityksellä hän myös on luonut maailman." Hepr.1: 1-2.

"Jumala on monet kerrat monin tavoin puhunut kansalleen Tätä todellisuutta Raamattu kuvaa. Jumala on ilmoittanut itsensä jo luonnossa ja sen ihmeellisyydessä ja omassatunnossa antaen ymmärryksen oikeasta ja väärästä. Jumala on myös puuttunut suoraan maailmanhitoriaan ja sen kulkuun toistuvien ja toistensa kanssa yhteydessä olevien tapahtumien kautta. Tähän Jumalan pelastushietoriaan kuuluu se, että hän valitsi Israelin, kasvatti sitä profeettojensa kautta ja antoi sille lakinsa ja lupauksensa. Kun maaperä oli valmistettu, Jumala lähetti Poikansa, joka kuoli ja nousi kuolleista sovittaen syntimme ja perustaen seurakunnan lähettämällä Pyhän Hengen. Me kristityt olemme palastushistorian perillisiä, Jumalan lapsia. Sinullekin siis kuuluu Jumalan lupausten ihana lohdutus. Ota se omaksesi rohkeasti ja epäilemättä - siten kunnioitat Jumalaa niin kuin hän tahtoo."

Tänä aamuna, 27.1.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: