perjantai 8. tammikuuta 2016

Jumala on uskollinen.

Rakas Lähimmäiseni, uusi vuosi on jo hyvällä alulla! Loppiaisen jälkeen alkavat arkiviikot. On hyvä muistaa, että Jeesus on kanssamme arjessa, kaikessa, mitä elämäämme kuuluu. Hän kuuntelee, Hän vahvistaa , hän armahtaa ja antaa voiman kestää kunkin päivän haasteet! Jeesus on Sana, tie, totuus ja elämä meille jokaiselle. Mikä aarre! Olemme kristittyjä, kun otamme vastaan Jeesukselta Kristukselta, sanoo Martti Luther.

Juha Vähäsarja puhuu Jumalan uskollisuudesta, Siinä sana tähän armon päivään!

"Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa." 1 Tess. 5:24.
"Jumalan loppumaton uskollisuus on kristityn suurimpia ihmettelynaiheita. Kun tietää mikä on ihminen ja millainen on hänen sydämensä, niin kuinka Jumala vieläkin rakastaa? Kun Jumalan pyhyyttä peilaa meidän pienten ihmisten suuriin synteihin, niin miksi hän ei heitä jo pois luotaan?
Jumala ei kuitenkaan lakkaa vakuuttamasta koko ajan rakkauttaan ja uskollisuuttaan meitä luomiaan ja lunastamiaan kohtaan. Loppumattomalla rakkaudella hän vetää meitä puoleensa. Vaikka me olisimme kuinka uskottomat, on hän uskollinen, eikä kiellä armoaan sitä tarvitsevalta. Jumala antaa synnit anteeksi kaikille, joille se vain kelpaa ja pitää aina sen, minkä on luvannut.
Me tulemme, Jeesus, nyt uskalluksella armon istuimen eteen, sillä sinä olet ensin rakasranut meitä. Armahda meitä syntisiä ja kiitos, että niin teet, sillä sinä pidät aina lupauksesi."

Rakas Jumala, Kiitos arjen avustasi ja koko elämästämme Sinun lähelläsi! Aamen.

Tänä aamuna, 8.1.2016, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

On ilo kun olet jo jaksanut kirjoittaa!
Kiitos Jeesukselle kun Hän paransi sinut!
Siunausta tälle vuodelle edelleen!

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Kirsti! Yhdyn kiitokseesi ja olen nöyrän kiitollinen Jumalalle! Onnea kaikkien uuteen vuoteen ja Jumalan siunausta! mummi