keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Jeesus, maailman valo.

Rakas Lähimmäiseni, tämän loppiaisen aihe on "Jeesus, maailman valo". Jeesus-valo palakoon meidän kaikkien sydämissä koko alkavan vuoden! Silloin olemme parhaassa turvassa.

Pitäisikö minun ottaa tuo lämmin peitto pois vuoteestani, kun taas nukuin puoli kahdeksaan? Eilen illalla iloitsin pikku leijonien kanssa maailmanmestaruudesta! Meni myöhään. Isä siunaa noiden nuorten elämä! Vahvista heidän pelitaitonsa ja anna heille Jeesus-valo sydämeen elämän rikkaudeksi! Amen.

Herra, siunaa meidän kaikkien juhlapäivä! Tämän aamun tekstin kirjaan Sanan ajasta:  Matt. 2: 7-
10. "Silloin Herodes kutsui salaa tietäjät luokseen ja otti heiltä juurta jaksain selville, milloin tähti oli tullut näkyviin. Sitten hän lähetti heidät Betlehemiin. "Menkää sinne", hän sanoi, "ja ottakaa asiasta tarkka selko. Kun löydätte lapsen, niin ilmoittakaa minulle, jotta minäkin voisin tulla kumartamaan häntä." Kuninkaan sanat kuultuaan tietäjät lähtivät matkaan, ja tähti, jonka he olivat nähneet nousevan taivaalle, kulki heidän edellään. Kun tähti tuli sen paikan yläpuolelle, missä lapsi oli, se pysähtyi siihen. Miehet näkivät tähden ja heidät valtasi suuri ilo."

"Kaikkivaltias Jumala, taivaan ja maan Herra. Kiitämme ja ylistämme sinua siitä, että annoit Poikasi Jeesuksen Kristuksen syntyä maailman Vapahtajaksi. Anna tämän ilosanoman löytää tiensä myös sinne, missä sitä ei vielä lainkaan tunneta. Herätä meidät kantamaan vastuuta lähetystyöstä. Anna meidän löytää oma paikkamme evankeliumin eteenpäin viemisessä. Yhden itämaan tietäjän kanssa rukoilemme: "Kiittäkää Herraa, kaikki kansat! Ylistäkää häntä kansakunnat! Hallelujaa!" Ps. 117:1.

Tänä aamuna, 6.1.2016, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Tänään on todella juhlapäivä!
Joulu oli Jumalan armosta meille hyvä.

mummi kirjoitti...

´Rakas Kirsti, Kiitetään Jeesusta Joulun juhlasta ja rakkaista ihmisistä! Iloitaan siitä, että saamme blogissakin Ylistää Jumalaa, Jeesusta ja Pyhää Henkeä, jolta kaiken saamme! Mummi