sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Jumala on läsnä.

Rakas Lähimmäiseni, uusi vuosi alkaa pirteällä pakkasella. -15.5 on mittarissa. Herra varjelkoon Sinut vilustumiselta! Auta Sinäkin siinä pukeutumalla lämpimästi.

Tänään, toisena sunnuntaina joulusta, saamme mennä seurakuntaan sanankuuloon Isän kasvojen eteen ja kohtaamaan Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen ehtoollisella, ja kokemaan seurakuntayhteyttä. Tämän lepopäivän aihe on Herran huoneessa, Sanan aika ylistää Psalmin 84 sanoilla, jaket 2-5, Jumalan läsnäolon kokemista: "Kuinka Ihanat ovat sinun asuinsijasi, Herra Sebaot! Minun sydämeni nääntyy kaipauksesta, kun se ikävöi Herran temppelin esipihoille. Minun sieluni ja ruumiini kohottaa riemuhuudon, kun se tulee elävän Jumalan eteen. Herra Sebaot, minun kuninkaani ja Jumalani - - miten onnellisia ovatkaan ne, jotka saavat asua sinun huoneessasi! Ne ylistävät sinua alati."

Sanan aika jatkaa: "Herra. kiitos, että sinun Isäsi kodissa on monta huonetta. Kiitos rakennuksista, jotka on pyhitetty Sinulle. Kiitos, että voimme kohdata sinut siellä missä kuljemmekin. Kiitos, että kaikki, mitä näemme ja koemme, voi kertoa meille Sinusta. Auta meitä katsomaan tätä maailmaa ihmeenä, jonka sinä olet tehnyt. Auta meitä vaalimaan sydämessämme hiljaista huonetta, jossa voimme kohdata sinut ja keskustella kanssasi."

Kiitos, Jeesus, että elät sydämissämme kaikki päivät tänäkin vuonna ja autat ja armahdat! Aamen.

Tänä aamuna, 3.1.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: