perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi.

Rakas Lähimmäiseni, vuotta 2016 on kulunut vasta tunti 45 minuuttia. Olen rukoillut, että tuleva vuosi olisi siunattu Sinulle, minulle ja kaikille rakkaillemme! Olkoon tämä vuosi siunattu kaikille suomalaisille ja kaikille maailman kansoille! Herätä, rakas Jumala, ihmiset ymmärtämään, että Sinä olet tuonut Jeesuksessa maailmallemme lahjan, joka muuttaa elämän. Ilmoita kaikille, että Jeesus on meidän rauhamme, ja ovi Sinun yhteyteesi, iankaikkinen, Isä! Aamen.

Immanuel, Jumala meidän kanssamme. Kun Jeesus on sydämessämme, meillä on ilo siitä, että olemme elämän lähteellä. Jeesus nimi tarkoittaa Jumala auttaa. Jumalalla on halu auttaa meitä vaivan alaisia ihmisiä. Hän lähetti Poikansa ihmiseksi ihmisten maailmaan. Jeesus, ainoa synnittömän elämän elänyt, voitti kuoleman Golgatan ristillä ja nousi kuolleista. Jeesuksen veri pesi pois syntimme. Jokainen, joka uskoo Jeesuksen armotyöhön, saa elää isän lapsena täällä maan päällä ja iankaikkisesti Isän luona taivaan kodissa.

Jeesus elää Pyhän Hengen kanssa jokaisen uskovan sydämessä. Hän haluaa, että me kerromme tätä ilosanomaa kaikille ahdistuneille ja pelkääville. Jeesus elää uskovan sydämessä kaikki päivät maailman loppuun asti. Hän on turva tuomiopäivänä. Jeesus sanoo: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole." Joh. 11:25. Meidän sairautemme Jeesus kantoi ristille. Jeesuksen nimessä me saamme rukoilla: Rakas Isä, kosketa Pyhän Hengen kanssa minun kipuani ja paranna minut! Anna, rakas Jumala minulle luja luottamus Jeesukseen Vapahtajaani ja tee minusta Sinun lapsesi, Aamen.

Tänä aamuna, 1.1.2016, rakkaudella Mummi.
3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Siunattua alkanutta vuotta sinulle Mummi! Tämä blogisi olkoon myös monelle siunaukseksi: avuksi, lohduksi, virkistykseksi, iloksi ja mitä kaikkea se voikaan vaikuttaa - löytämisen paikaksi!

Anneli A kirjoitti...

Onnellista vuotta 2016 myös sinulle Mummi! Toivotaan terveyttä ja siunausta tälle vuodelle. Toivottavasti jatkat blogisi pitämistä, se on monille ilon ja lohdun paikka.

mummi kirjoitti...

Rakaat ystäväni, Metsäntyttö ja Anneli A, kiitos uuden vuoden toivotuksistanne ja kannustuksistanne! Herra antakoon Teillekin ja rakkaillenne hyvän ja siunatun uuden vuoden! Kaikille lukijoilleni toivotan Herran siunaamaa vuotta 2016! Itselleni toivon voimia ja järjen valoa, että voin vielä blogia kirjoittaa. Jumala on siunannut minua runsaasti Sanaa tutkiessani. Siitä kiitän Jeesusta, Pyhää Henkeä ja Taivaallista Isää! Mummi