keskiviikko 20. tammikuuta 2016

"Usko on luja luottamus."

Rakas Lähimmäiseni, luotatko Sinä siihen, että Jumala pitää Sinusta huolen? Raamatun Sana on Jumalan ilmoitus meille. Sana vakuuttaa, että Herra varjelee meidät kaikesta pahasta. Luotetaan siihen, jätetään sekoittavat ihmiskäsitykset omaan arvoonsa.

Juha Vähäsarja avaa Psalmin 121, jakeet 6-7. "Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, Hän varjelee sinun sielusi. Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi nyt ja iankaikkisesti."

"Kristityä ei kutsuttu epäilemään Jumalan armoa ja hänen varjeluksensa todellisuutta. Maailmassa ei taistele kaksi tasavahvaa voimaa, joista emme voi aina tietää, kumpi on voitolla. Kun me olemme Jeesuksen omia ja huudamme häntä avuksemme, me olemme kaikkivaltiaan siipien suojassa ja täysin turvassa. Kun Jumalan sana sanoo, että Herramme suojaa meidät kaikelta pahalta, se tarkoittaa, että hän suojaa kirjaimellisesti kaikelta pahalta. Kun huudamme Jeesusta avuksemme, olemme jo hänen. Hän suojelee koko elämämme sen pienintä tapahtumaa myöten. Paha ei saa meistä mitään otetta. Jumala valmistaa edeltä jokaisen askeleemme. Jokaisen lähtömme ja tulemisemme nyt ja aina.
Uskaltaisimmeko luottaa Jumalan uskomattomaan lupaukseen tänäänkin? Aivan kaikessa siinä, mitä vastaamme tulee, tai mitä joudumme kohtaamaan? Uskaltaisimmeko luottaa Jumalaan kristityn tavoin?"

Rakas, Jumala, anna meille uskoa Sinun voimaasi! Aamen.

Tänä aamuna, 20.1.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: