sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Jeesus etsii kadonnutta


Rakas Lähimmäiseni, nyt tiedän, mlltä todella väsyneestä ihmisestä tuntuu. Eilen siivosin itseni puhki. Uni ei tullut. Olin levoton ja räätiväsynyt, mutta ei ollut lepoa. Sitten lakkasin yrittämästä. Aloin puhua Jumalalle: "Isä, Sinä voit minua auttaa! Rauhoita ruumiini ja mieleni, anna lepo ja rauha Jeesuksessa! Ei aikaakaan, kun nukahdin. Kiitos, Isä, Sinä autat, kun Sinua avuksi huudamme! Muistammeko Sinun apusi?

Tänä lepopäivänä meille kerrotaan pienestä miehestä, Sakkeuksesta, joka uteliaisuuttaan nousi puuhun nähdäkseen millainen mies tuo Jeesus oli. Sakkeus ei tuntenut Jeesusta, mutta Jeesus tunsi Sakkeuksen. Hän kutsui Sakkeuksen alas puusta ja halusi korjata miehen elämän ja koko hänen perhekuntansa elämän. Luukkas 19: 1-10. Siitä kohtaamisesta Jeesus sanoo: "Tänään on pelastus tullut tälle huoneelle, koska hänkin on Aabrahamin poika; sillä Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan sitä mikä kadonnut on." jakeet 9-10.

Rakas ystävä, jos olet tänään levoton, avuton ja väsynyt, huuda avuksesi rukouksessa Taivaallista Isää, joka antaa avun oikeaan aikaan. Jos et tunne Jeesusta, jos olet kadoksissa, huuda Jeesusta avuksesi! Hän tulee ilomielin pelastamaan Sinut kotiin, Sinut, joka olet kulkenut eksyksissä! Jeesus tuntee Sinut. Hän otti Sinut Jumalan lapseksi jo kasteessasi!

Tänä aamuna, 29.6.2014, rakkaudella MummiEi kommentteja: