sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

"Kiitos, Herra Pyhä, Iankaikkinen!"


Rakas Lähimmäiseni, Pyhä Henki siunatkoon meidän kaikkien sydämeen Vapahtajamme armon ja rauhan! Mikä siunattu päivä luokaan valoaan, kun avaan ulko-oveni tänä helluntaina, ja mikä lintujen konsertti! Kiitos, Isä, uudesta armon aamusta!

Terveisiä Sinulle, rakas Lukijani, Vaasan Lähetysjuhlilta! Sama, lämmin tunelma, samat rakkaudelliset hymyilevät kasvot, kuin neljäkymmentä vuotta sitten. "Olemme täällä Jumalan lähettäminä, olemme Hänen perheväkeään!" Monet rakkaat sisaret ja veljet palvelemassa tuhapäistä vierasjoukkoa; "rukoilen kanssasi", kiitos kun rukoilit!

Satakunla laululle pyhitettyä lasta, Solina kuoro Seinäjoelta. Raikkaat lapsenäänet julistavat: "Ei ole olemassa kauniimpaa, ei ole olemassa hienompaa, ei ole olemassa parempaa, kuin minkä Taivaan Isä antaa!" Mummin sydän sulaa ja silmät puhdistuvat kyynelillä tätä rytmikästä todistusta kuunnellessa, Kiitos Isä, lapsi-todistajista!

Iltapäivällä: "Laula taivas,meri, maa", Pekka Simojoki ja orkesteri laulattaa juhlaväkeä Pekan Isältä saamilla ihanilla lauluilla ja virsillä. Anna Mari Kaskinen on saanut hyvät sanat virteen 513. Ne kaikuvat mielessäni vieläkin kestorukouksena, laula Sinäkin: "Kulje vierelläni, suuri Jumala. Tyhjä sisimpäni kaipaa Sinua. Vain Vapahtajan suojaan anna itseni. Katson uskon luojaan uupuessäni. Etsijänä pysyn, kuuntelemaan jään. Aina suuntaa kysyn, tiedän matkanpään. Saan armon luottaa yhä, keskeneräinen. Kiitos, Herra pyhä, iankaikkinen." Tänään saat vielä Herran hyvää hoitoa Lähetysjuhlilla, tule mukaan!

Tänä aamuna, 8.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: