torstai 26. kesäkuuta 2014

Kristuksen veren voima

Rakas Lähimmäiseni, toivon, että olet iloinnut kesän kukista ja Taivaallisen Isän läsnäolosta, vaikka kylmä pohjoistuuli on meitä hätyyttänyt tänä kesänä. Aamurukous ja iltarukous avaa ainakin minulle rauhan Jumalan kanssa.. Isälle saa kertoa mieltä painavat asiat. Omatunto nostaa sanoja ja tekoja. Jeesuksen veripesu tuo rauhan sydämeen. Se on uskon ihme! Jeesus sen meille antoi, kun uudestisynnyimme Jumalan lapsiksi Pyhän Hengen voimasta. Rakas Lähimmäiseni, Tänäänkin Jeesus elää ja etsii synnin vaivaamia ihmisiä. Ota vastaan Jeesuksen armo ja ala kiittää siitä, että Jeesuksen maahanvuotanut veri on Sinut pelastanut! Kiitä ja kiitä, niin se on Sinulla!

Juha Vähäsarjan sana tälle päivälle: "Jumala vatii tuomiolle kaikista salatuistakin teoista, niin hyvistä kuin pahoista. Saarn.12:14

Meillä on kiusaus käyttäytyä julkijumalisesti. Olemme hurskaita kristittyjä silloin, kun lähellä on katsojia, mutta kätkemme sisällemme monnenlaista syntiä ja syyllisyyttä. Selvittämättömiä elämänsotkuja, jotka meidän tulisi korjata. Jumala ei tuomitse vain ihmisen ulkoisia tekoja, vaan myös sisäisen asenteen. Sillä ihmisen sydämestä nousevat pahat ajatukset ja teot. Kun tajuamme, että synti on jatkuvasti vetämässä meitä  Jumalan luota kuoleman tielle, me alamme kaivata armoa.Näemme, että uskovinakaan me emme ole synnistä vapaita.
Herra kirkastakoon meidän salaisetkin syntimme, samoin kuin armon, joka kaikki synkimmätkin synnit peittää Kristuksen haavoihin.

Tänä aamuna, 26.6.2014, rakkaudella MummiEi kommentteja: