tiistai 24. kesäkuuta 2014

Jumalan lepo

Rakas Lähimmäiseni, toivottavasti Sinä sait levätä juhannuksen juhlien jälkeen! Lepo on lääkettä koko meidän ruumiillemme! Se vapauttaa stressistä. Hebrealaiskisjeestä löysin uuden termin: "Jumalan lepo". Neljännen luvun tiivistys alkaa näin: "Lupaus päästä Jumalan lepoon pysyy varmana, mutta se on vain uskoville hyödyksi."

Kun otin Raamatun käteeni, minulle avautui Jeesuksen sana: "Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teidät vapaiksi." Joh. 8: 31. He vastasivat hänelle: "Me olemme Aabrahamin jälkeläisiä, emmekä ole olleet kenenkään orjia. Kuinka sinä sanot: "Te tulette vapaiksi?" Jeesus vastasi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille, jokainen, joka tekee syntiä on synnin orja. Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti. Jos siis Poika tekee teidät vapaiksi, niin te tulette todellisesti vapaiksi."

Tässä Jeesus lupaa meille Jumalan levon. Kun Hän pesee sydämemme puhtaaksi kaikesta synnistä, Hän johdattaa meidät Isän syliin lepäämään. Meistä tulee vapaita Jumalan lapsia. Jeesus uudestisynnyttää meidät elävään uskoon. Pyhä Henki johdattaa meidät oppimaan Raamatusta; juomaan elävää vettä, ja johdattaa
seurakuntayhteyteen, sanan ja sakramenttien äärelle!

Ilo Herrassa on iankaikkinen! Samoin on lepo Jumalassa iankaikkinen
, sillä Jeesus ei meitä jätä!

Tänä aamuna, 24.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: