keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kukkaloisto


Rakas Lähimmäiseni, viimeisenä heräävät violetit alppiruusut kukoistamaan. Kukkaloisto innosti mummin maalaamaan alppiruusutaulun ystävän makuuhuoneeseen! Saa nähdä, kuinka kauan hän jaksaa sitä katsella.

Rakas lukijani, ole siunattu Jeesuksen nimessä. Psalmi 104 ylistää Luojaa: " Kaikki luotusi tarkkaavat sinua, Herra, ja odottavat ruokaansa ajallaan. Sinä annat ja jokainen saa osansa, avaat kätesi ja kaikki tulevat ravituiksi. Kun käännyt pois, ne hätääntyvät, kun otat niiltä elämän hengen ne kuolevat ja palaavat maan tomuun. Kun lähetät Henkesi, se luo uutta elämää, näin uudistat maan kasvot." jakeet 27-30.

Jeesus, Sinä lähetit Henkesi luomaan uutta elämää niille, jotka ovat Sinut valinneet. Kiitos, Jeesus, että elät omiesi sydämissä, virvoitat Sanallasi ja sakramenteillasi väsyneen kulkijan. Kiitos, että annat sydänystäviä seurakunnastasi myötäelämään ja auttamaan arjen tarpeissa ja lohduttajia murheessa. Kiitos, että luot elävän ja toimivan yhteyden keskellemme. Luonnossa elät ja luot uutta, "uudistat maan kasvot" ja me saamme ihmetellä ja kiittää! Aamen

Tänä aamuna, 11.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: