torstai 12. kesäkuuta 2014

Pyhä Henki, vahvistaja

Rakas Lähimmäiseni, kun heräsin kello seitsemän, iloitsin rukousvastauksesta. Kiitos, Isä, olet antanut kasveille vettä! Sitten ystävä soitti voimattomuudestaan kun pitäisi lähteä uuteen päivään. Rukoilimme hänen kanssaan. Jumala nosti meille lohduttajamme ja vahvistajamme, Pyhän Hengen. Muistetaan, että Pyhä Henki on meissä! Kiitetään Jumalaa Hänen rakkaudesta ja huolenpidosta! Me virkistyimme molemmat! Virkisty Sinäkin!

Kiitos, rakas Isämme ja Jumalamme siitä, että Sinä olet ottanut meidät lapsiksesi Poikasi Jeesuksen Kristuksen kautta. Kiitos, että Jeesus lähetti meille Puolustajan, opettajan ja vahvistajan, Pyhän Hengen, kun Hän tuli Sinun luoksesi taivaaseen. Kiitos, että Pyhä Henki asuu sydämissämme. Kiitos, että Sinä, Jeesus, asut meissä Pyhän Hengen kanssa. Meillä on luja yhteys Isään; armo, keskusteluyhteys, seurakuntayhteys, ehtoollinen, koko Jeesuksen veren voima! Anna meille tieto tästä rakkaudestasi aina, kun ahdistus iskee. Sinä, Isä, olet lähellä ja kuulet, Jeesuksen pelastustyön tähden. Kiitos, että apu tulee Sinulta!! Isä, anna meille nyt synnit anteeksi ja anna voima tarttua siihen, mitä tänä päivänä meiltä odotetaan, Jeesuksen nimessä tätä pyydämme Aamen.

Kuule, mitä Jeremia ennustaa Pyhästä Hengestä: " Minä panen lakini heidän sisimpäänsä ja kirjoitan sen heidän sydämiinsä; ja niin minä olen heidän Jumalansa ja he ovat minun kansani. Silloin ei enää toinen opeta toista eikä veli veljeänsä sanoen: "Tunne Herra". Sillä he kaikki tuntevat minut pienimmästä suurimpaan, sanoo Herra; sillä minä annan anteeksi heidän rikoksensa enkä enää muista heidän syntejänsä." Jeremia 31:33-34.

Tänä aamuna, 12.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: