sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Jeesus huutaa meille

Rakas Lähimmäiseni, tälle lepopäivälle on annettu aiheeksi Pyhän Hengen odotus. Jeesuksella, Jumalan LÄHETTÄMÄLLÄ Pelastajallamme on meille tärkeää asiaa tänä päivänä. Hän huutaa meille: "Mutta juhlan viimeisenä suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: "Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat." Mutta sen hän sanoi Hengestä, joka niiden piti saaman, jotka uskoivat häneen; sillä Henki ei ollut vielä tullut, koska Jeesus ei vielä ollut kirkastettu." Joh. 7: 37-39.

Helatorstaina Jeesus nousi taivaaseen pilvessä. Enkelit sanoivat sitä katseleville miehille, että Jeesus on tuleva takaisin samalla tavalla. Jeesuksen toista tulemista saamme tänäänkin odottaa. Jeesus rukoilee taivaassa meidän kaikkien omiensa puolesta. Joh. 17 luku on kokonaan hänen rukoustaan meidän puolestamme. Kun luemme sen, tiedämme, mikä on Jeesukselle tärkeintä suhteessamme häneen: että me olemme yhtä; Isä, Jeesus ja me kaikki Jeesuksen seuraajat! Tämän yhteyden sinetiksi Jeesus lähetti Pyhän Hengen, Jumalan kolmannen persoonan. Mietitäänpä sitäkin, miksi Jeesus sanoo viisi kertaa Isän LÄHETTÄNEEN hänet.


Pyhä Henki virvoittaa meidät! Hän pitää yllä Jumala-yhteyttä, Jeesus elää sydämissämme Pyhän Hengen kanssa. Hän kirkastaa Kristuksen työn. Hän avaa Raamatun sanan. Hän näyttää synnin ja pitää oikealla tiellä. Hän luo seurakuntayhteyden ja virvoittaa seurakuntaelämän. Kuulitko, että Jeesus huutaa meille: Pyhä Henki virvoittaa sielumme, Hän asuu meissä! Iloitkaa ja riemuitkaa, taputtakaa käsiänne!

Tänä aamuna, 1.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: