keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Pieni ihminen pelkää

Rakas Lähimmäiseni, eilen illalla, monen vuoden jälkeen, pihassani tuhisi pieni siili. Mieleeni muistuivat ajat, jolloin mieheni osti siilinkodin ja saimme hoitaa ja ruokkia monia siiliperheitä, niinkuin kotieläimiä. Vuosiin ei siilejä ole näkynyt. Nyt ilostuin yhden siilin nähtyäni. Kutsuin sitä ja panin lautaselle muutaman pähkinän. Myöhemmin pähkinät olivat hävinneet. Sainkohan hänestä ystävän?

Illalla tulivat pilvet. Yö pesi maiseman. Aamulla silmissä sateensininen taivas ja tuhannet alppiruusunkukat! Runomielellä katselin aamua ulko-ovella, keuhkojeni iloitessa sateenraikkaasta ilmasta. Sydän kiittää Jumalaa, niinkuin kissa kehrää hoitajansa sylissä! Eilen sain kokea sen, minkä niin monet sisareni ovat lääkärissä kokeneet: "Tässä rinnassa on kyhmy!" Minulla oli onnea. Pääsin parin tunnin päästä röntgeniin. Piti vielä varmistaa ultraäänellä. Ja sitten kuulin vapauttavat sanat: "Ei ole syöpää!" Jumalalle kiitos! Se oli tulehdusarpi rintaruokinnan ajoilta.

Nyt tiedän, että tuhannet asiat alkavat pyöriä mielessä, kun rinnasta tai muualta kehosta löytyy jotain epäilyttävää. Soitin jo parille ystävälle: "Rukoilkaa, ystävät!" Nyt suuri kiitos Jumalalle on ylimpänä! Jonain päivänähän elämä loppuu, mutta pieni ihminen pelkää tuskia, nyt sen huomasin.

Rakas Jumala, meidän kaikkien luotujesi Isä, ole kaikkien tutkimuksiin joutuvien ihmisten tukena. Muistuta meitä, että Sinä olet kaikessa mukanamme. Sinä lohdutat ja hoidat, Sinulla on valta parantaa Pyhän Hengen voimalla. Herra, auta kaikkia, joilla on kipuja ja kärsimystä! Jeesus, anna meidän syntimme anteeksi, ja anna sydämeen rauha. Pyhä Henki, lisää luottamustamme Isän huolenpitoon! Aamen

Tänä aamuna, 4.6.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: