perjantai 27. kesäkuuta 2014

Tervetuloa, nuoret lapsiperheet!

Rakas Lähimmäiseni, Sinä, joka olet kauan seurannut kirjoitteluani, muistat varmaan, että Taivaallinen Isä antoi minulle lähimmäisen vuonna 1986. Hän kehoitti minua jo -84: "Kirjoita, Herran hoidossa". Kaksi vuotta ihmettelin tuota kehoitusta; sitten -86 sain sanat pieneen kirjaseen: "Herran hoidossa". Lujassa uskossa kirjaa painettiin 1000 kappaletta. Niistä tuli 25000 markkaa ja Herra sanoi, että rahat on pantava Lähimmäiskotiin!

Lähimmäisiä on hyvä kohdata Lähimmäiskodissa, oli Jumalan mieli! Viisi vuotta rukoiltuamme saimme Lähimmäiskodin, Ison kivitalon meren rannalla, niinkuin ystävämme Anneli kehotti rukoilemaan. Melkein kymmenen vuotta Isä hoiti meitä tuossa kodissa. Siunasi ja hoiti! Muistamme sitä aikaa kaiholla. Sitten koti piti antaa pois. Mutta Isä ohjasi meitä auttamaan äkilliseen avuntarpeeseen joutuvia Lähimmäisiämme.

Puheenjohtajamme Juhani Hautamäen kanssa keskustellessani eilen vasta käsitin, että näistä blogini sivuista on linkki lahimmaiskoti.fi, sivuille. Olemmehan valmiita auttamaan aineellisessa ja henkisessä hädässä!

Tänään rohkaisen Sinua, nuori perheenäiti ja perheenisä, elämäsi hädässä huuda Jeesusta avuksesi! Hän tulee ja avaa Sinulle turvallisen tien Taivaalisen Isän yhteydessä. Minäkin, mummi,olen saanut kulkea sitä tietä jo 40 vuotta, välillä kaatuen, mutta Isä nostaa ja kantaa! Olet tervetullut mummin sivuille!

Tänä aamuna, 27.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: