maanantai 2. kesäkuuta 2014

Jeesus, kaikkemme

Kristuksen tuoksu ja ilo sydämessäni kävin nukkumaan eilen illalla. Messussa sain juoda elävää vettä. Ehtoollisella Jeesus ruokki meidät ja Markus-papin puheessa kuulimme Vapahtajamme sydänäänen. Kiitos Jumalalle!

Heräsin maanantaihin tasan kello kolme. Minulle avautui efesolaiskirjeen ensimmäinen luku. Ystäväni, jos jaksat lukea koko luvun, ymmärrät minkälaisen  siunauksen omistammekaan Jeesuksessa Kristuksessa. Ei ole ihme, että Paavali huudahtaa: "Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä! Hän on SIUNANNUT meitä kaikella HENGEN SIUNAUKSELLA, taivaallisilla aarteilla Kristuksessa. Jo ennen maailman luomista hän on VALINNUT meidät Kristuksessa olemaan edessään pyhiä ja nuhteetomia Kristuksesta osallisina.Rakkaudessaan hän näki hyväksi jo edeltä määrätä meidät YHTEYTEENSÄ OMIKSI LAPSIKSEEN, Jeesuksen Kristuksen tähden. Ylistetty olkoon hänen armonsa kirkkaus, kun hän antoi meille rakkaan Poikansa!"

Jeesuksen ristinkuolemassa meillä on LUNASTUS hänen verensä kautta, ARMO ja PERINTÖOSA. Uskoviksi tultuamme olemme saaneet PYHÄN HENGEN SINETIN. Paavali rukoilee, että Jumala antaisi  meille  VIISAUDEN JA ILMESTYKSEN HENGEN, että tietäisimme, mikä on se TOIVO, johon hän on meidät kutsunut ja kuinka suuri hänen perintöosansa kirkkaus hänen pyhissään. JEESUS ON SEURAKUNNAN PÄÄ. Seurakunta on Hänen ruumiinsa, Jeesus on runko ja me olemme oksat!

Kiitos, rakas Isä, Jeesuksesta, meidän Vapahtajastamme! Anna meidän ymmärtää, mikä on Jeesuksen "voiman ylenpalttinen suuruus" meitä kohtaan, jotka uskomme. Lisää uskoamme, rakas Jumala! Aamen

Tänä aamuna, 2.6.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: