tiistai 19. elokuuta 2014

Apu Jumalalta


Rakas Lähimmäiseni, "Herra sanoi Moosekselle: "Miksi sinä huudat minua avuksesi? Käske israelilaisten lähteä liikkeelle." Juha Vähäsarja jatkaa näin: "Mooses seisoi yhdessä johtajakautensa kovimmista paikoista. Egyptin suuri armeija lähestyi israelilaisia ja edessä oli vain meri, jota ei voitu ylittää. Kansa alkoi valittaa ja haikailla Egyptin perään, saihan siellä sentään elää jonkinlaisten kattojen alla suojassa. Parempi se, kuin kuolla autiomaassa. "Miksi sinä huudat minua avuksesi?" kysyi Herra Moosekselta tässä mahdottomalta näyttäneessä tilanteessa. Sanoista voidaan ymmärtää, kuinka Mooseksen sydämen myrsky ja tuska kuului huutona taivaassa, vaikka hänen suustaan tuskin kuului sanaakaan. Herran omien sydämen hätä kyllä kuullaan, vaikka sitä ei osattaisi edes sanoiksi  pukea. Jos Jumala auttoi israelilaisia halkaisemalla meren, eikö hän osaisi auttaa sinuakin vaikeassa elämäntilanteessasi?"

Tämä päivän sana on tosi tarpeellinen muistutus meille epäuskoisille siitä, että Jumalalla on yllättäviä mahdollisuuksia autaa meitä, kun apua tarvitsemme. Kunpa me uskoisimme Jumalan huolenpitoon  ja mahdollisuuksiin auttaa lapsiaan!

Tästä puhuin ystävän kanssa tänä aamuna. Hän pyysi esirukousta. Rukoilimme yhdessä. Sitten kehotin häntä menemään polvilleen Isän eteen. Jeesus ottaa sylihoitoon. Hän antaa rauhan sydämeen. Sitten voi rauhassa odottaa, mihin Herra johdattaa. Kipukin helpottuu, kun Jeesus armahtaa ja antaa rauhan sydämeen. Kiitos, Isä Jumala, että Sinun apusi on lähempänä kuin lähin puhelin!

Tänä aamuna 19.8.2014, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

sylvi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
sylvi kirjoitti...

Ammen.
Kiitos mummi. siunausta päivääsi♥

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi, Hera Sinuakin ja rakkaitasi runsaasti siunatkoon! Mummi